Πρώτο και δεύτερο βραβείο για το Γυμνάσιο Φανερωμένης Λάρνακας


Στο Διαπολιτισμικό Φεστιβάλ: «Διαπολιτισμικό Αγκάλιασμα: Είμαστε όλοι ίδιοι. Είμαστε όλοι διαφορετικοί»

Το Γυμνάσιο Φανερωμένης Λάρνακας πρόσφατα σημείωσε δύο σημαντικές επιτυχίες στον κόσμο του διαπολιτισμικού πεδίου, καθώς κέρδισε το πρώτο και δεύτερο βραβείο σε ένα διαπολιτισμικό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα. Αυτή η επιτυχία αναδεικνύει την αφοσίωση του σχολείου μας στην προώθηση της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και της ομαλής ένταξης των παιδιών με μεταναστευτικό υπόβαθρο.

Το φεστιβάλ αυτό, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των διαπολιτισμικών δράσεων που προωθεί ο Τομέας Μεταναστευτικής Βιογραφίας της Διεύθυνσης Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για τους μαθητές μας να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους, τις γνώσεις τους και τον πολιτισμικό πλούτο που φέρουν μαζί τους.

Οι συμμετέχοντες μαθητές, με καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, Κυριακής Γεωργίου και Αλέξη Κουδουνάρη,  ανέπτυξαν πρωτοποριακές ιδέες και προτάσεις και παρουσίασαν εντυπωσιακά πρότζεκτ για το μάθημα των Μαθηματικών.

Η επιτυχημένη μας συμμετοχή σε αυτό το διαπολιτισμικό φεστιβάλ αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να προάγουμε την πολυπολιτισμική κοινωνία και να διασφαλίσουμε την ομαλή ένταξη των μαθητών μας.

Ελένη Ρωσσίδου Β.Δ.Α’ του Γυμνασίου Φανερωμένης Λάρνακας




Comments (0)





Add a new comment:








Newsletter










990