Εκδήλωση ΤΕΣΕΚ Λευκωσίας σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας


Παρουσίαση αφίσας από τους μαθητές/ήτριες του τμήματος ΘΕΓ2 με θέμα την Οδική Ασφάλεια

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, η Α΄ Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λευκωσίας σε συνεργασία με την Αστυνομία Κύπρου πραγματοποίησαν εκδήλωση με θέμα την Οδική Ασφάλεια. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν σειρά από αφίσες που σχεδιάστηκαν από τους/τις δευτεροετείς μαθητές/μαθήτριες της Ειδικότητας Γραφικών Τεχνών και Πολυμέσων του Κλάδου των Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές/μαθήτριες του Τμήματος ΘΕΓ2, Θεωρητικής Κατεύθυνσης, ως μελλοντικοί νέοι οδηγοί, θέλησαν να δείξουν την ευαισθητοποίησή τους σχετικά με το θέμα των τροχαίων συγκρούσεων, δημιουργώντας μια αφίσα ο καθένας με σκοπό να στείλουν το δικό τους μήνυμα στους οδηγούς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Επαρχίας Λευκωσίας κ. Γιώργος Χινινός, ο Πρώτος Λειτουργός Εκπαίδευσης ΜΤΕΕΚ, κ. Κωνσταντίνος Γεωργίου, η Υπεύθυνη Γραφείου Πρόληψης, Διαφώτισης και Μελετών Τροχαίας Αρχηγείου κ. Ελένη Αλεξάνδρου, η  Λοχίας Χριστιάνα Στεφανίδη, ο Διευθυντής του σχολείου κ. Ντίνος Τσέλεπος και μέλη της Διεύθυνσης της Σχολής.

Με το πέρας της παρουσίασης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, κ. Γ. Χινινός συγχάρηκε τους μαθητές/ μαθήτριες για την πρωτοβουλία τους και τόνισε τη σημαντικότητα της δράσης αυτής από μαθητές/ μαθήτριες και μελλοντικούς νέους οδηγούς.

Η Υπεύθυνη του Γραφείου Πρόληψης, Διαφώτισης και Μελετών Τροχαίας Αρχηγείου κ. Ελένη Αλεξάνδρου διαβεβαίωσε τους μαθητές/μαθήτριες ότι οι αφίσες τους θα αξιοποιηθούν τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή σε σχετικές δράσεις της Αστυνομίας. Χαρακτηριστικά όπως ανέφερε, οι αφίσες τους θα «ταξιδέψουν» στην Κύπρο, σε πολλές και διαφορετικές μορφές.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Διεύθυνση του Σχολείου, ο Πρώτος Λειτουργός Εκπαίδευσης ΜΤΕΕΚ του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Δρ. Κωνσταντίνος Γεωργίου και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, κ. Γιώργος Χινινός.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










726