«Άρχισε το ταξίδι του το μουσικό καράβι των μπουάτ της Προοδευτικής Κ.Φ.»


«Ζούμε σε μια εποχή όπου τα πάντα θυσιάζονται στο βωμό του χρήματος. Μας διαπαιδαγωγούν να επιδιώκουμε το κέρδος με κάθε κόστος και να μετρά για μας πάνω από όλα η εικόνα. Κτίζουμε πολλά, απολαμβάνουμε λίγα και φτάσαμε να μετράμε την αξία του ανθρώπου με τα τετραγωνικά του σπιτιού του και τα κυβικά του αυτοκινήτου του. Σε αυτή την εποχή της επίπλαστης ευημερίας και υποκουλτούρας η Προοδευτική Κίνηση Φοιτητών παραμένει εραστής και αμετανόητος υποστηρικτής του άλλου δρόμου, της ουσίας των πραγμάτων και όχι της επιφάνειας. Όπλο μας ο πολιτισμός. Ο πολιτισμός που βρίσκεται στην αγκαλιά των στίχων που εξυμνούν την ανθρώπινη φύση και ανάγκη κόντρα στην υποκουλτούρα και τον πολιτισμό των σκουπιδιών που φτιάχνει και προωθεί σήμερα η αστική κοινωνία, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Ειδικά σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η Μπουάτ της Προοδευτικής αποτελεί όαση πολιτισμού, ξεγνοιασιάς και μοναδική ευκαιρία συνεύρεσης της νεολαίας, γεμίζοντας το συνειδησιακό κενό που αφήνει πίσω της η υποκουλτούρα και η ηθική κατάπτωση που προωθούν κάποιοι. Η Μπουάτ της Προοδευτικής μας συνδέει με διαχρονικές πανανθρώπινες αξίες και ανοίγουν παράθυρο ελπίδας μέσα στο ζοφερό μέλλον που φτιάχνουν κάποιοι που πρέπει να τους γυρίσουμε την πλάτη, όπως λέει και ο φίλος Τσακνής. Η σαπίλα που προωθεί ο «σύγχρονος» τρόπος ζωής και το lifestyle, δεν μπορούν να είναι αυτά που ευφραίνουν την συνείδηση μας και δεν είναι. Άντε να λύσουμε λοιπόν, να ξεκινήσουμε…

Στη Λευκωσία και στη Λεμεσό έγινε το αδιαχώρητο αφού εκατοντάδες φοιτητές και όχι μόνο διασκέδασαν σε ρυθμούς έντεχνου, ελληνικού ροκ και ελαφρολαϊκού τραγουδιού. Στους μουσικούς δρόμους του καλού Ελληνικού τραγουδιού και όχι μόνο, μας ταξίδεψαν τα ανεπανάληπτα συγκροτήματα φΑτΣεΣ και Prospectus. Και φυσικά η διασκέδαση και η διάθεση κτύπησε κόκκινο.

Καλούμε όλους τους φοιτητές των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων να γίνουν μέρος και αναπόσπαστο κομμάτι των μπουάτ της Προοδευτικής Κ.Φ σε Λευκωσία και Λεμεσό. Με μόνο 6ευρώ είσοδο με ποτό και τιμές που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού υποσχόμαστε αξέχαστες μουσικές βραδιές. Να διασκεδάσουμε να αντλήσουμε δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα για την πραγματική ελευθερία του ανθρώπου.

Δίνουμε ραντεβού λοιπόν, κάθε Τρίτη, στη Μουσική Σκηνή Αυλαία στη Λευκωσία και στη Μουσική Σκηνή Kingston στη Λεμεσό, για να δώσουμε νόημα στη διασκέδαση όπως οι φοιτητές μαζί με την Προοδευτική δίνουν εδώ και τόσα χρόνια». 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter15