Αγορά υπηρεσιών από εκπαιδευτές/τριες για διδασκαλία στα ΚΙΕ


   Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει ότι αναφορικά με τον Διαγωνισμό για την «Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές/τριες για τη διδασκαλία μαθημάτων στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης», Αρ. Προσφοράς Μ.Ε. 1/15, η Αναθέτουσα Αρχή θα διατηρήσει το δικαίωμα που της παρέχεται με την παρούσα προσφορά, παρ.7.1. (ΜΕΡΟΣ Α': Αντικείμενο και Γενικοί Όροι του Διαγωνισμού) να χρησιμοποιήσει τα τελικά μητρώα που δημιουργήθηκαν, για ανάθεση συμβάσεων με την ίδια διαδικασία και ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν και για τη σχολική χρονιά 2017-2018.

Σημειώνεται ότι τα τελικά μητρώα που δημιουργήθηκαν μετά την κλήρωση δεν επιδέχονται αλλαγές, προσθέσεις/αφαιρέσεις ονομάτων και διαφοροποίηση προσόντων/πείρας, που θα διαφοροποιούσαν τη μοριοδότηση των Εκπαιδευτών/τριών και συνεπώς την κατάταξή τους.

Οι Εκπαιδευτές/τριες που συμπεριλαμβάνονται στα τελικά μητρώα θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (Υ.Π.Π.) (www.moec.gov.cy), δήλωση «Αλλαγής και Επιβεβαίωσης Στοιχείων», για Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές/τριες για τη διδασκαλία στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού από 21 Αυγούστου 2017 μέχρι και 1 Σεπτεμβρίου 2017 στις 12:00 το μεσημέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι Εκπαιδευτές/τριες μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία Κρατικών Ινστιτούτων Επιμόρφωσης του Υ.Π.Π., μέσω τηλεφώνου στους αριθμούς 22800648/647 ή μέσω τηλεομοιότυπου (φαξ) στον αριθμό 22305514 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση kie@moec.gov.cy

Οδηγός συμπλήρωσης ηλεκτρονικής δήλωσης αλλαγής και επιβεβαίωσης στοιχείων




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










215