78 νέοι σπουδαστές αποφοίτησαν από το ΑΞΙΚ


Το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου (ΑΞΙΚ) λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του Covid-19 και με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, αποφάσισε όπως παραδώσει τα Διπλώματα στους τελειοφοίτους της ακαδημαϊκής χρονιάς 2019-20 και δώσει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Τελετή Αποφοίτησης της επόμενης  ακαδημαϊκής χρονιάς. Συνολικά αποφοίτησαν 78 φοιτητές από τους κλάδους της Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Διεύθυνσης και των Μαγειρικών Τεχνών, πλήρως καταρτισμένοι και εξοπλισμένοι με γνώσεις και δεξιότητες έτοιμοι να αναλάβουν καίρια πόστα στην ξενοδοχειακή, επισιτιστική και ευρύτερη τουριστική βιομηχανία του τόπου μας.

Δόθηκαν τα καθιερωμένα δύο Προεδρικά Βραβεία από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, τα οποία ιστορικά προσφέρονται στους άριστους αποφοίτους του ΑΞΙΚ με την πρώτη και δεύτερη υψηλότερη γενική επίδοση και ήθος στα δύο Προγράμματα Σπουδών του Ινστιτούτου. Επιπρόσθετα, μια πλειάδα φορέων, εταιρειών και προσωπικοτήτων της τουριστικής βιομηχανίας και εκπαίδευσης βράβευσαν και φέτος την αριστεία των αποφοίτων του ιστορικού, δημόσιου τριτοβάθμιου εκπαιδευτικού ιδρύματος (παρατίθενται πιο κάτω με βάση το ύψος του ποσού του βραβείου):

Επίσης δόθηκε αριθμός υποτροφιών για συνέχιση σπουδών των αποφοίτων του ΑΞΙΚ από τα ακόλουθα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κύπρου: το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Intercollege, το KES College, το American College και το CASA College.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2339