Alexander: Διαδικτυακές Διαλέξεις με θέμα το Game Design


Idea Conceptualization and Systems and Rules Design

Το ακαδημαϊκό ίδρυμα Alexander και ο κλάδος Πληροφορική με Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών, διοργανώνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σειρά  e – διαλέξεων με θέμα το Game Design.

Η 1η διάλεξη έχει θέματο “Idea Conceptualization” καιη 2η“Systems and Rules Design”.

Οι διαλέξεις θα γίνουν τις Τετάρτες 8 και 15 Ιουλίου 2020, στις 4:00 μ.μ, με ομιλητή τον Αλέξανδρο Μίτση, καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής στο Alexander καθώς και Game & Narrative Designer, Research & Development at Wargaming.

Όσο αφορά το design παιχνιδιών...

Είχατε ποτέ μια δημιουργική ιδέα που πιστεύατε ότι θα ήταν απίστευτα διασκεδαστική στο σχεδιασμό και το παιχνίδι;

Είχατε ποτέ «κολλήσει» με μια έρευνα για οπτικές και μηχανικές αναφορές;

Έχετε φτάσει ποτέ σε σημείο να αναρωτηθείτε «εντάξει, και τώρα τί», ενώ δεν μπορέσατε να ολοκληρώσετε την ιδέα σας;

Κατά τη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου ο ομιλητής θα υποδείξει τις επιλογές που έχετε για να γίνει η έρευνα σας πιο εύκολη και αποδοτική, όταν καταλήξετε στη δική σας ιδέα για δημιουργία παιχνιδιού και θέλετε να ξεκινήσετε να την εφαρμόζετε.

Η οπτικοποίηση της ιδέας σας είναι απαραίτητη. Για να γίνει αυτό, το πιο σημαντικό και απαραίτητο κομμάτι που θα σας βοηθήσει να πετύχετε είναι οι μεθοδολογίες. Ωστόσο, πρέπει να επιλέξετε ποιές θεωρούνται κατάλληλες. Παρακολουθώντας αυτό το σεμινάριο, θα βρείτε την απάντηση!

Θα γίνει, επίσης, μια εισαγωγή στην έννοια των βασικών χαρακτηριστικών και όλων των μηχανισμών που λειτουργούν γύρω από αυτό τον σκοπό και αυτό το «κοινό όραμα»: τη δημιουργία παιχνιδιών.

Τέλος, ο ομιλητής, εφόσον κατέχει εμπειρία στο χώρο του game design, θα μοιραστεί με το κοινό ένα «μυστικό» και συγκεκριμένα το συστατικό που απαιτείται για να μεγιστοποιήσει ο δημιουργός παιχνιδιού, το ποσοστό επιτυχίας.

Αυτά και άλλα πολλά θα συζητηθούν στις παραπάνω διαλέξεις. Για διευκρινήσεις, στο 24 532373, κ. Ευάγγελο Ευαγγέλου.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση ακολουθήστε τον σύνδεσμο που θα αναρτηθεί στη σελίδα μας στο facebook “Alexander College”.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










751