Το Alexander College προσφέρει αναγνωρισμένα βρετανικά πτυχία και μεταπτυχιακά


Το Alexander College, συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια λειτουργίας, και κατέχει πλέον εμπειρία και γνώση στο χώρο της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης στον τόπο μας.

Εδραιώνοντας τη συνεργασία του με το βρετανικό πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church University, προσφέρει αναγνωρισμένα βρετανικά πτυχία και μεταπτυχιακά, σπουδάζοντας στις κτηριακές του εγκαταστάσεις σε Λάρνακα ή Πάφο.

Προσφέρει, επομένως, το εξαιρετικό πλεονέκτημα ο φοιτητής να σπουδάσει σε τριετή πτυχιακά προγράμματα και μονοετή μεταπτυχιακά προγράμματα (12 μήνες full time φοίτησης), τα οποία είναι αναγνωρισμένα και λαμβάνουν φοιτητική χορηγία.

Τα προνόμια που θα έχει ο φοιτητής που θα επιλέξει να σπουδάσει στο Alexander College είναι:

  • Με την εγγραφή στα προγράμματα σπουδών του Canterbury Christ Church University στο Alexander College, γίνεται εγγραφή ταυτόχρονα στο αγγλικό πανεπιστήμιο.
  • Όποτε και εάν το επιθυμεί ο φοιτητής μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές του στο CCCU του Ηνωμένου Βασιλείου.
  • Κάθε τίτλος σπουδών του Canterbury Christ Church University που απονέμεται, υποβάλλεται και αναγνωρίζεται από το Κυπριακό Συμβούλιο Αξιολόγησης Τίτλων Σπουδών (ΚΥΣΑΤΣ).
  • Πλεονέκτημα κόστους: Τα δίδακτρα ανέρχονται στα 6,950 ευρώ για τα πτυχία και στα 8,950 ευρώ για τα μεταπτυχιακά. Έτσι, το κόστος σπουδών σαφώς ελαχιστοποιείται, σε σχέση με τις σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο και παραμένει μικρότερο, σε σχέση με τις σπουδές στα υπόλοιπα ακαδημαϊκά ιδρύματα της Κύπρου.

Σπουδές με μετεγγραφή

Αν φοιτητής σπουδάζει στο Ηνωμένο Βασίλειο και θέλει να συνεχίσει τις σπουδές του στην Κύπρο, το Alexander College του προσφέρει το πλεονέκτημα για μετεγγραφή. Μπορεί έτσι να συνεχίσει τις σπουδές του, στην Κύπρο, σε κλάδο σπουδών του βρετανικού πανεπιστημίου CCCU, φοιτώντας στο Alexander College. Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε στο 7000 2592 ή στείλε ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@alexander.ac.cy.

Με μια επίσκεψή σου στην ιστοσελίδα του ακαδημαϊκού ιδρύματος www.alexander.ac.cy, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα βρει όλες τις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν σχετικά με τους κλάδους σπουδών, τα δίδακτρα και τις υπηρεσίες.

Εάν πάλι κάποιος θέλει να μάθει περισσότερα για τη φοιτητική ζωή, τη φοιτητική ένωση και τις δραστηριότητες των φοιτητών, μπορεί να επισκεφθεί το blog diplasou.com.cy ή τη σελίδα στο facebook, “Alexander College”.

https://www.youtube.com/watch?v=C7QTc-FXbeQ  

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










944