Alexander College: Design Forum - 10 ́ Design Talk


Το Design Forum Κύπρου είναι μια ανοικτή διαδραστική ημερίδα και ταυτόχρονα ένα ελεύθερο αλληλεπιδραστικό φόρουμ ανάπτυξης, προβολής, καταγραφής και διαφύλαξης της σύγχρονης Κυπριακής Εικαστικής Δημιουργίας και πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια.

Το Design Forum - 10 ́ για το Design είναι μια πρωτοβουλία της ομάδας του Graphic Stories και φιλοξενεί σημαντικούς Εικαστικούς, Δημιουργούς και Σχεδιαστές, ενώ το πάνελ συμπληρώνουν και νέοι δημιουργοί.

22 έμπειροι σχεδιαστές αλλά και νεότεροι δημιουργοί, θα έχουν την ευκαιρία μέσα από 10λεπτες παρουσιάσεις να μιλήσουν για το Design, να εκφράσουν τις σκέψεις και τις απόψεις τους αλλά και να παρουσιάσουν το δημιουργικό τους έργο στο ευρύ κοινό.

Το Design Forum - 10 ́ Design Talk πραγματοποιήθηκε το 2019, στην Κύπρο και στην Ελλάδα, με συνολικά 41 ομιλητές.

Το 2021 έρχεται το 3o Design Forum - 10 ́ Design Talk το ερχόμενο Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021, με τη συνεργασία και τη φιλοξενία του Alexander College Larnaka Campus. Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μέρος της 5ης διεθνούς έκθεσης αφίσας του Graphic Stories, με θέμα «Break Down the Walls», η οποία θα φιλοξενείται στον ίδιο χώρο, το διάστημα μεταξύ 17-21 Νοεμβρίου.

Σε ποιους απευθύνεται:

Το Design Forum - 10 ́ Design Talk απευθύνεται σε όλους τους δημιουργικούς του κλάδου του Design, σε μαθητές καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το Design σε όλο του το φάσμα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, με περιορισμένo αριθμό ατόμων, ενώ παράλληλα θα μεταδίδεται και διαδικτυακά με live streaming.

Κρατήσεις: https://bit.ly/3uWLAVB - FB Event page: https://bit.ly/3lrGVrt

Ομιλητές: Alexandros Androus Mitsis, Βασίλης Βασιλειάδης, Κύπρος Γεωργίου, Ανδρέας Γλυκερίου, Δήμητρα Εγγλέζου, Ερμίνα Εμαννουήλ, Άγγελος Κασουλίδης, Μύρια Κυπριανίδου, Κωνσταντίνος Κυπριανού, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Λαζάρου, Βικτώρια Λεωνίδου, Γιάννης Μιχαήλ, Παναγιώτα Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Οικονομίδης, Ειρήνη Παπαλουκά, Έλενα Παρούτη, Μαριάννα Πένγκα, Μαρία Σταυρίδη, Γιώργος Τσαγγάρης, Χάρις Φράγκου, Στέφανος Χριστοδουλίδης

Συντονιστές: Αγγελική Αθανασιάδη, Παναγιώτης Βούλγαρης, Μίλτος Καρράς, Κώστας Μάντζαλος

Διοργάνωση: Graphic Stories Cyprus

Με τη συνεργασία & τη φιλοξενία του Alexander College

Με την υποστήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού

Περισσότερες πληροφορίες: www.graphicstoriescyprus.com/designforum

[video: https://youtu.be/3uWPBdETf9w ]




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










938