Αιμοδοσία Alexander College σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας


Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 το Alexander College, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία, στο χώρο  του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Η αιμοδοσία θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 12:30 μ.μ.

Το τελευταίο διάστημα εκπέμπονται επείγουσες ανακοινώσεις, λόγω της ελάχιστης ροής αιμοδοτών ως επακόλουθο της αρνητικής συγκυρίας της πανδημίας. Στόχος είναι κανείς ασθενής να μην κινδυνεύσει εξαιτίας της έλλειψης αίματος.

Ως εκ τούτου, καλούνται όλοι να αγκαλιάσουν αυτή την πρωτοβουλία και να την στηρίξουν συμμετέχοντας και προσφέροντας σε όσους το έχουν ανάγκη.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της Αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί Δειγματοληψία για δότες μυελού των οστών, συνεχίζοντας την διαχρονική μας στήριξη και αδιάλειπτη συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλ. 24 532373 ή μέσω email c.tziampazi@alexander.ac.cy.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των αιμοδοτών προς πρόληψη της διάδοσης του ιού Covid – 19.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










779