EEY: Το κοινό να συνεχίσει να περιορίζει τις επισκέψεις του στο Γραφείο της Επιτροπής


Στα πλαίσια εφαρμογής των μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης του ιού covid-19

Η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, συνέχεια της ανακοίνωσής της ημερομηνίας 13.3.2020, στα πλαίσια της εφαρμογής των μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης του κωρονοϊού, προτρέπει το κοινό όπως συνεχίσει να περιορίζει τις επισκέψεις του στο Γ ραφείο της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας στις απολύτως επείγουσες περιπτώσεις και κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησης με την Υπεύθυνη του Αρχείου της Επιτροπής (τηλ. 22602626/22602643).

Τονίζεται ότι η κατάθεση εγγράφων/πιστοποιητικών/αιτήσεων από ενδιαφερόμενους, θα συνεχίσει να γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@eev.gov.cv ή μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση Μιχαλάκη Καραολή, 1408 Λευκωσία ή μέσω τηλεμοιότυπου στον αριθμό 22602789.

Περαιτέρω, τονίζεται ότι η προσκόμιση πρωτότυπων εγγράφων, όπου απαιτείται η πιστοποίηση αντιγράφων, θα γίνει σε ευθετότερο χρόνο, μετά από επικοινωνία των λειτουργών του Γραφείου της Επιτροπής με τους ενδιαφερόμενους.

Στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας είναι αναρτημένα τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τα οποία το κοινό μπορεί να επικοινωνεί




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1559