ΕΕΥ: Πρόσκληση για παρακολούθηση προγρ. Παιδαγωγικής Κατάρτισης υποψήφιων εκπαιδευτικών Μέσης


Η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας ανακοινώνει τα ακόλουθα, σχετικά με το Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης των υποψήφιων εκπαιδευτικών λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης της σχολικής χρονιάς 2022-2023:

  1. Σύμφωνα με τις πρόνοιες των άρθρων 28Γ των περί Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας Νόμων του 1969 έως 2021, σε περίπτωση που οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί λειτουργοί δεν συμπληρώσουν με επιτυχία, μετά από πρόσκληση της Επιτροπής, το Πρόγραμμα Προϋπηρεσιακής ή Παιδαγωγικής Κατάρτισης, τότε αυτοί διαγράφονται από τον οικείο πίνακα διοριστέων/διορισίμων. Σημειώνεται ότι η επιτυχής συμπλήρωση του Προγράμματος δεν συνεπάγεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο διορισμό στη Μέση Εκπαίδευση. Επιπλέον, τονίζεται ότι, αυτοί που δεν θα παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα στο οποίο καλούνται δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε μελλοντικό Πρόγραμμα, εκτός εάν επικαλεστούν σοβαρούς προσωπικούς λόγους υγείας, πιστοποιούμενους από αρμόδιο ιατροσυμβούλιο, ή λόγους συνέχισης μεταπτυχιακών σπουδών επιπέδου ‘Μάστερ’ ή διδακτορικού, πιστοποιούμενους από το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στο οποίο φοιτούν, ή λόγους εγκυμοσύνης ή τοκετού, σε περίπτωση γυναίκας υποψηφίου, υποβάλλοντας, τα ανάλογα πιστοποιητικά στο Γραφείο της Επιτροπής.
  2. Με συμφωνία που έγινε μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και του Πανεπιστημίου Κύπρου, το Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης διεξάγεται στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (Σχετικό ενημερωτικό σημείωμα στον ακόλουθο σύνδεσμο).
  3. Με βάση σχετική εισήγηση του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, καθώς και τη σειρά κατάταξης στους πίνακες διοριστέων/διορισίμων, η Επιτροπή καλεί τους ακόλουθους υποψήφιους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θα πάρουν και προσωπικές επιστολές, να απαντήσουν, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 και ώρα 1.00μ.μ., κατά πόσον ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης της σχολικής χρονιάς 2022-2023, υποβάλλοντας μόνο ηλεκτρονικά τη σχετική δήλωση (Έντυπο ΕΕΥ.10), στην ιστοσελίδα της Επιτροπής, στη διεύθυνση:http://www.eev.gov.cy.
  4. Τονίζεται ότι στο έντυπο ΕΕΥ.10 θα εμφανίζονται η διεύθυνση αλληλογραφίας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail), καθώς και τα τηλέφωνα επικοινωνίας του κάθε υποψήφιου, τα οποία θα πρέπει απαραιτήτως να επικαιροποιηθούν από κάθε υποψήφιο.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ

Μέση Γενική

Φυσικής

Αρ.

Ονοματεπώνυμο

6

Μαρίνα Λεοντιάδου

Εμπορικών/Οικονομικών

Αρ.

Ονοματεπώνυμο

125

Κυριάκος Ανδρονίκου

126

Ειρήνη Ζαβουδάκη

127

Νίκος Ψαρούδης

128

Θεοδώρα Μιχαηλίδου

129

Μαρία Αναστάση

130

Σοφία Χρίστου

131

Χριστίνα Ζαχαρία

132

Μαρία Μάρκου

133

Άννα Παπαθεοδούλου

134

Δημήτριος Ξάκης

135

Σωτηρούλα Σωκράτους

136

Σωτήρης Χατζηφραγκέσκου

137

Θέκλα Αγαθοκλέους

138

Θεονίτσα Παπαδοπούλου

139

Ανδρέας Κοντός

 

 

Πληροφορικής/Επιστήμης Η.Υ.

Αρ.

Ονοματεπώνυμο

8

Νεόφυτος Νεοφύτου

24

Σάββας Λαζαρίδης

25

Ηρόδοτος Ιππολύτου

26

Στυλιανός Κυριακίδης


 

 Εμπορικών/Οικονομικών

(Ειδικός Κατάλογος Εκπαιδευτικών με Αναπηρίες)

Αρ.

Ταυτότητα

3

788397

4

859063

6

750638

 

Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής (Εδικός Κατάλογος Εκπαιδευτικών με Αναπηρίες)

Αρ.

Ταυτότητα

1

968431

2

895400

                    Μέση Τεχνική

Μηχανικής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Αρ.

Ονοματεπώνυμο

13

Χαράλαμπος Δαράκης

14

Φάνος Χριστοφίδης

15

Χρίστος Στυλιανίδης

ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΟΡΙΣΙΜΩΝ

Μέση Γενική

Φιλολογικών

Αρ.

Ονοματεπώνυμο

46

Ανδρέας Μαλάης

Φυσικής

Αρ.

Ονοματεπώνυμο

19

Ελευθέριος Καούλλας

 

Αγγλικών

Αρ.

Ονοματεπώνυμο

2

Μαριάννα Κυπριανού

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1981