Το Paideia-News στους 65, 878 users


Tο Paideia-News ενημερώνει και ευχαριστεί για μια ακόμη φορά τους αναγνώστες του που το προτιμούν και το κατατάσσουν στην κορυφή ως μέσο για ενημέρωση τους για θέματα παιδείας.

Σύμφωνα με την Google Analytics, το μόνο αξιόπιστο μέσο μέτρησης της αναγνωσιμότητας ιστοσελίδων, από τις 8 Ιανουαρίου μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου 2020 επισκέφθηκαν το Paideia-News 65,878 users. Αυτό σε μια εποχή που η επισκεψιμότητα άλλων ιστοσελίδων έχει μειωθεί σημαντικά λόγω της αλλαγής πολιτικής κάποιων μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην προώθηση των θεμάτων τους. Η επισκεψιμότητα του Paideia-News γι’ αυτή την εποχή είναι η ψηλότερη από της ίδρυσης με εξαίρεση την περίοδο των κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών το 2018 οπόταν είχε πλησιάσει τις 80.000  users. Μεγάλό ρόλο στην αύξηση της επισκεψιμότητας του Paideia-News έπαιξε αναβάθμιση του που έγινε τον παραμένει Αύγουστο. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η ανοδική πορεία θα συνεχίζεται σταθερά και τους επόμενους μήνες.

  Το Paideia-News υπόσχεται για ακόμη μια φορά ότι θα συνεχίσει με τις ίδια αυστηρή του δεοντολογία, με γνώμονα το καλό της παιδείας, με στόχο τη σφαιρική και έγκυρη ενημέρωση, προπάντων όμως με σεβασμό στους αναγνώστες του.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










585