To Paideia-News, για μια ακόμη φορά επιθυμεί να ευχαριστήσει τους αναγνώστες του που το εμπιστεύονται για την ενημέρωση τους, καθώς και τους συνεργάτες του για τη συνεχή παρουσία τους από τον Ιούνιο του 2011 που λειτούργησε μέχρι σήμερα.
Παρά το γεγονός ότι το Paideia-News, διατηρεί τις αυστηρές αρχές του και αποφεύγει τους «πιασάρικους» τίτλους ή άλλες μεθόδους για αύξηση της επισκεψιμότητας του εντούτοις συνεχίζει να παρουσιάζει ψηλές επιδόσεις.
Τις τελευταίες 30 μέρες το Paideia-News κατέρριψε ακόμη ένα ρεκόρ που υπήρχε από τον Αύγουστο τους 2018 με τις ογκώδεις πορείες και συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών.
Οι 800.000 σελίδες τότε σήμερα έγιναν 880.00 και οι αναγνώστες (users) έφθασαν τις 252.872!!!
Αξιοσημείωτο είναι ότι γύρω στις 10.000 αναγνώστες παραμένουν σταθεροί καθημερινά και σε αυτούς προστίθενται εκείνοι που επανέρχονται. Σε αυτό ασφαλώς συνέβαλε και η αναβάθμιση που έγινε πέρσι αφού οι σημερινές τεχνολογικές δυνατότητες είναι σαφώς περισσότερες.
Η αρχική υπόσχεση στους αναγνώστες και συνεργάτες μας παραμένει. Συνεχίζουμε με σοβαρότητα, πιστοί στις αρχές μας, για έγκυρη, έγκαιρη και σφαιρική ενημέρωση.
Σας ευχαριστούμε
Από τη Διεύθυνση