To Paideia-News σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά


To Paideia-News εύχεται στους πολυπληθείς αναγνώστες του Καλά Χριστούγεννα και σύντομα η ανθρωπότητα να απελευθερωθεί από την πανδημία που μας βασανίζει. Αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων και της πανδημίας, αποκτούν μεγαλύτερη σημασία οι διαχρονικές αξίες της αγάπης, του σεβασμού και της αλληλεγγύης προς τον κάθε συνάνθρωπο μας. Αυτή η περίοδος της δοκιμασίας είναι μια ευκαιρία αναστοχασμού και αναθεώρησης αρκετών υλικών προτεραιοτήτων προβάλλοντας τις πνευματικές αξίες με τις οποίες η παγκόσμια κοινωνία έφθασε μέχρι εδώ. Ευχόμαστε οι εμβολιασμοί που αρχίζουν και στην Κύπρο να αποδεχθούν ισχυρό όπλο κατά του φονικού ιού ώστε να επιστρέψει η κοινωνία στην ομαλή καθημερότητα. Είναι δεδομένο ότι κάθε μήνας που περνά χωρίς τέλος στην τραγωδία, θα σημαίνει ακόμη μεγαλύτερη επιβράδυνση του ρυθμού της πορείας της ανθρωπότητας προς την επιστροφή στην προ του κορονοϊού εποχή, με όλες τις αρνητικές συνέπειες.

Ο δρόμος που έχουμε ακόμη να διανύσουμε είναι ακόμη αρκετός. Ας συμβάλουμε όλοι προς αυτό τον στόχο προβάλλοντας τις αξίες των Χριστουγέννων.

Η πανδημία όμως δεν πρέπει να μας αποκοιμίσει από τον εθνικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την απελευθέρωση από την τουρκική κατοχή και την επανένωση της ημικατεχόμενης πατρίδας μας.

Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










579