Εκπαιδευτικός, υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2023


Με γραπτή δήλωσή του ο εκπαιδευτικός Αλέξιος Σαββίδης, ανακοινώνει την υποψηφιότητά τους στις προεδρικές εκλογές του 2023. Ανανφέρει:

"Ο Αλέξιος Σαββίδης, εκ Λευκωσίας, εκπαιδευτικός σε δημόσιο σχολείο, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κύπρου με πτυχίο Μαθηματικων και Στατιστικής, μάστερ στη Στατιστική και PhD στη Στατιστική, Πρόεδρος του Κλαδικού των Εκπαιδευτικών στην Παγκύπρια Συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ, αποφάσισε να κατέλθει ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε από τον ίδιο με διαδικτυακό μήνυμα:

 "Τι νιώθεις εσύ ως πολίτης; Θλίψη; Απογοήτευση; Θυμό; Εκφοβισμό; Νιώθεις εξαπατημένος; Τα παιδιά;  Συνειδητοποίησες τι άραγε να νιώθουν τα αθώα τα παιδιά; Τι μέλλον έχουν; Πόσο καιρό έχει να δείς παιδιά να χαμογελούν; 

Έχεις και θα έχεις πολλές επιλογές, πολλούς υποψήφιους. Εσύ όμως ξέρεις ποιος από αυτούς ήταν δίπλα σου τόσο καιρό. Την απόφαση εσύ θα την πάρεις, την επιτυχία και το μέλλον αυτού του τόπου και των παιδιών εσύ θα το καθορίσεις. Μετά από σφοδρή παρότρυνση πολλών συναγωνιστών μου και κατόπιν ώριμης σκέψης αποφάσισα κόντρα στο ρεύμα να κατέλθω υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές, ίσως τις σημαντικότερες και πιο καθοριστικές. Θα ακολουθήσει προσεχώς δελτίο τύπου με τις θέσεις μας. Με σύνθημα: λίγα λόγια, σκληρή δουλειά και πολλές πράξεις σε καλώ, με θάρρος, τόλμη και αποφασιστικότητα να συμπορευθείς μαζί μας. Όλοι μαζί μπορούμε..."




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2066