Σε ρυθμούς BeActive, κινήθηκε το ΥΠΠΑΝ από 23 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2020


Σε ρυθμούς #Be Active κινήθηκε το προσωπικό του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ). Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #Be Active 2020, η Επιθεώρηση Φυσικής Αγωγής διοργάνωσε «Άσκηση στον εργασιακό χώρο» εφαρμόζοντας στην πράξη τους στόχους της πανευρωπαϊκής εκστρατείας #Be Active .

Πρώτοι Λειτουργοί Εκπαίδευσης, Επιθεωρητές, λειτουργοί όλων των ειδικοτήτων από όλες τις διευθύνσεις του ΥΠΠΑΝ είχαν την ευκαιρία χθες Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου να γυμναστούν υπό τις οδηγίες του εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής, κ. Σωτήρη Πιπερή, σε ένα ευχάριστο πρόγραμμα αερόβιας άσκησης.  

Ο Προϊστάμενος του Τομέα Αθλητισμού και Πολιτισμού της Μέσης Εκπαίδευσης, κ. Σπύρος Αντωνέλλος, χαιρετίζοντας την εκδήλωσε, αναφέρθηκε στην αξία της άσκησης και τόνισε ότι «Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της φυσικής δραστηριότητας και του αθλητισμού για την υγεία των πολιτών της Κύπρου, συμμετέχει ενεργά, στηρίζει και προωθεί τη συγκεκριμένη δραστηριότητα σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, Εθνικό Συντονιστικό Φορέα #Be Active».

Το παρόν του στην εκδήλωση έδωσε και ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Πρόδρομου Προδρόμου, στέλνοντας το μήνυμα στήριξης του #Be Active στο ανώτατο επίπεδο.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1207