Εκδήλωση “MusEdX 2021” για νέους και νέες από 12 μέχρι 23 χρονών


Η Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και ο Τομέας Πολιτισμού και Αθλητισμού Μ.Γ.Ε., σε συνεργασία με το Γραφείο Επιθεώρησης Μουσικής της Μ.Γ.Ε., καλεί νέους και νέες από 12 μέχρι 23 χρονών να συμμετάσχουν στην εκδήλωση MusEdX 2021”, που διοργανώνεται στην Κύπρο. Η εκδήλωση είναι εμπνευσμένη από σύγχρονες επιτυχημένες διεθνείς διοργανώσεις, ευρείας προβολής, όπως οι TEDx, Ignite, IdeaCity κ.ά.

Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες καλούνται να παρουσιάσουν ζωντανά στη σκηνή μια πρωτότυπη και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιδέα, συνδεδεμένη άμεσα ή έμμεσα με τη μουσική, στοχεύοντας να συγκινήσουν, να γοητεύσουν και να ευαισθητοποιήσουν το ευρύ κοινό.

Η δράση επιδιώκει να προσφέρει στη νέα γενιά ένα σύγχρονο βήμα για να ακουστεί η φωνή της, την ευκαιρία να αναδείξει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά της αλλά και τη δυνατότητα να αναπτύξει δεξιότητες του 21ου αιώνα που δεν συμπεριλαμβάνονται κατ' ανάγκη στην τυπική εκπαίδευση (π.χ. προσωπική ανάπτυξη, επικοινωνία, επιχειρηματικότητα).

Για όσες και όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, προσφέρεται ενημερωτική βιντεοσκοπημένη παρουσίαση στον πιο κάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://youtu.be/CtaP2On6F60

Επιλογή συμμετοχών:

Η επιλογή των τελικών παρουσιάσεων θα πραγματοποιηθεί από Επιτροπή Αξιολόγησης, βάσει των ακόλουθων κριτηρίων:

  • Ενδιαφέρουσα, πρωτότυπη ιδέα (ή προϊόν)
  • Ολοκληρωμένη και δομημένη ανάπτυξη θέματος
  • Επιτυχημένη σκηνική παρουσίαση (γλώσσα του σώματος, άνεση στη σκηνή κ.λπ.)
  • Αποτελεσματικές επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Εύρος απήχησης στο ακροατήριο

Ο φάκελος συμμετοχής θα πρέπει να σταλεί μέχρι τις 2 Απριλίου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mousiki.dme@gmail.com.

Περισσότερες πληροφορίες και τα απαιτούμενα έντυπα υπάρχουν στην ηλεκτρονική σελίδα http://mousm.schools.ac.cy/index.php/el/programmata/musedx

 

Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Επιθεώρησης Μουσικής Μέσης Εκπαίδευσης στα τηλέφωνα: 22800698 και 22800735.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










462