Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από Παρατηρητήριο για τη Διδασκαλία της Ιστορίας στην Ευρώπη


Για το Επιστημονικό Γνωμοδοτικό Συμβούλιο

Το Παρατηρητήριο για τη Διδασκαλία της Ιστορίας στην Ευρώπη προκήρυξε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για 11 θέσεις που θα στελεχώσουν το Επιστημονικό Γνωμοδοτικό Συμβούλιό του. Το Παρατηρητήριο είναι μια νέα διευρυμένη μερική συμφωνία του Συμβουλίου της Ευρώπης που θεσπίστηκε τον Νοέμβριο του 2020, στην οποία συμμετέχει και η Κύπρος.

Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται σε εμπειρογνώμονες για τη διδασκαλία της ιστορίας, άτομα που εργάζονται στον τομέα, καθώς και ακαδημαϊκούς ιστορικούς, οι οποίοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Επιστημονικού Γνωμοδοτικού Συμβουλίου. Το Συμβούλιο έχει ως αποστολή να διασφαλίζει την ακαδημαϊκή, επιστημονική και μεθοδολογική ποιότητα του έργου του Παρατηρητηρίου.

Για πλήρη ενημέρωση σχετικά με τον ρόλο, τις απαιτούμενες ικανότητες και τις διαδικασίες υποβολής αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευτούν την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα:

https://www.coe.int/en/web/education/-/observatory-on-history-teaching-call-for-expression-of-interest-for-the-scientific-advisory-council

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 5 Απριλίου 2021 στις 13:00 (Ώρα Κεντρικής Ευρώπης).

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










705