Μαθητικός διαγωνισμός Σχεδιασμού Αφίσας για Ειρήνη, Δικαιοσύνη και Ισχυρούς Θεσμούς


Ο Δήμος Στροβόλου και ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός CARDET, σε συνεργασία με  το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, διοργάνωσαν τον διαγωνισμό αφίσας για την προώθηση του Στόχου Βιώσιμης Ανάπτυξης των  Ηνωμένων Εθνών 16, Ειρήνη, Δικαιοσύνη και Ισχυροί Θεσμοί.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού μαθητικού Προγράμματος «Walk the Global Walk» (www.walktheglobalwalk.eu). Σε αυτόν συμμετείχαν, προαιρετικά, μαθητές Προδημοτικής, Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης. Τα έργα που υποβλήθηκαν αξιολογήθηκαν από επιτροπή αποτελούμενη από λειτουργούς του Δήμου Στροβόλου, τoυ οργανισμού CARDET και του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Διακρίθηκαν συνολικά 20 έργα μαθητών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Τα έργα αυτά, από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 15 Αυγούστου 2021, είναι αναρτημένα σε διαφημιστικές πινακίδες σε κύριες οδικές αρτηρίες της Κύπρου, σε όλες τις πόλεις, με τα διαπιστευτήρια του/ των δημιουργών τους και των σχολείων τους για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την ενδυνάμωση της φωνής των μαθητών στην κοινωνία γενικότερα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










776