Προσληψη Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου στο ΥΠΠΑΝ


Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τις πρόνοιες του περί της Ρύθμισης της Απασχόλησης Εργοδοτουμένων Αορίστου και Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου στην Δημόσια Υπηρεσία Νόμου του 2016 (Ν. 70(Ι)/2016 - εφεξής ο Νόμος), γίνονται δεκτές αιτήσεις για απασχόληση τεσσάρων (4) Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου στο ΥΠΠΑΝ, δυνάμει του άρθρου 4(2)(δ) του Νόμου για την εκτέλεση έργου τακτής προθεσμίας, για τόση χρονική διάρκεια όση είναι αναγκαία για την ολοκλήρωση του έργου.

  1. Η ανάγκη αφορά σε στελέχωση για την υλοποίηση του Έργου «Digital Transformation of school units with the aim of enhancing digital skills and skills related to STEM education» (το εξής το «Έργο») στο πλαίσιο του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Το Έργο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την προμήθεια, τη διαχείριση και υποστήριξη του μηχανογραφικού εξοπλισμού (Φορητούς η/υ, βιντεοπροβολείς, βιντεοκάμερες, κ.ά.), καθώς και τη διαχείριση ιστότοπων εκπαιδευτικού υλι κού.
  2. Οι θέσεις αφορούν σε:

2.1. Τρεις (3) Λειτουργούς Μηχανικής Υπολογιστών (θέση #1), (Κλ. Α8).

2.2. Έναν (1) Λειτουργό Πληροφορικής (θέση #2), (Κλ. Α8).

  1. Καθήκοντα:

Τα καθήκοντα και οι ευθύνες που θα εκτελούν οι εργοδοτούμενοι ορισμένου χρόνου που θα προσληφθούν θα περιλαμβάνουν:

3.1. Γενικά (για τη θέση #1 και θέση #2):

  1. Παρακολούθηση, οργάνωση, προγραμματισμός και εποπτεία της επιτυχούς ολοκλήρωσης των δράσεων του Έργου και των σχετικών υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτό.
  2. Εκτέλεση διαχειριστικών καθηκόντων που σχετίζονται με την παρακολούθηση και την υλοποίηση των δράσεων του Έργου (π.χ. ετοιμασία, σημειωμάτων, τεχνικών/οικονομικών και άλλων εκθέσεων, υπομνημάτων, πρακτικών, διεκπεραίωση της σχετικής με τα καθήκοντα αλληλογραφίας).
  3. Συλλογή, οργάνωση και ανάλυση δεδομένων/στοιχείων/πληροφοριών (σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή) που σχετίζονται με το Έργο ή/και ετοιμασία Εκθέσεων Προόδου για το Έργο.
  4. Ενημέρωση και επεξεργασία στοιχείων του Ηλεκτρονικού Πληροφοριακού Συστήματος παρακολούθησης της υλοποίησης του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.. Συνεργασία, συντονισμός και επικοινωνία με τους φορείς υλοποίησης, άλλα αρμόδια τμήματα/υπηρεσίες που εμπλέκονται στη διαχείριση του Έργου, καθώς και τις σχολικές μονάδες, στις οποίες θα παρέχεται ο μηχανογραφικός εξοπλισμός και οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.
  5. Εφαρμογή της σχετικής με τα καθήκοντά τους Νομοθεσίας/Κανονισμών και συμμόρφωση με τους σχετικούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς/οδηγίες/κατευθυντήριες γραμμές.
  6. Εκτέλεση οποιωνδήποτε άλλων καθηκόντων τους ανατεθεί σε σχέση με την υλοποίηση και τη διαχείριση του Έργου.

3.2. Ειδικά:

3.2.1.   Για τις θέσεις Λειτουργού Μηχανικής Υπολογιστών (θέση #1), (Κλ. Α8):

  1. Παρακολούθηση, εποπτεία και έλεγχος των δράσεων (ποσοτικός και ποιοτικός) του Έργου που σχετίζονται με την προμήθεια, παράδοση, εγκατάσταση, δοκιμή, παραλαβή και συντήρηση του εξοπλισμού (υλισμικού και λογισμικού).
  2. Παραλαβή, έλεγχος (ποσοτικός και ποιοτικός) και αποδοχή των παραδοτέων του Έργου.
  3. Διεξαγωγή επιτόπιων ελέγχων για την εγκατάσταση, την παραλαβή και την αποδοχή μηχανογραφικού εξοπλισμού σε σχολικές μονάδες.
  4. Διεκπεραίωση οποιωνδήποτε διαδικασιών που σχετίζονται με την υλοποίηση και επιτυχή ολοκλήρωση του Έργου.

3.2.2.   Για τη θέση Λειτουργού Πληροφορικής (θέση #2), (Κλ. Α8):

  1.  Σχεδιασμός, ανάπτυξη, διαχείριση, ενημέρωση και αναβάθμιση διαδικτυακών προγραμμάτων/ εφαρμογών/φορμών και ιστότοπων εκπαιδευτικού υλικού με βάση τα καθορισμένα πρότυπα (Content Management Systems: π.χ. Joomla, Wordpress).
  2. Σχεδιασμός, ανάπτυξη, οργάνωση και διαχείριση πλατφόρμας ψηφιακού υλικού.
  3. Συλλογή, οργάνωση, επεξεργασία και ανάρτηση ψηφιακού υλικού (π.χ. αρχεία κειμένου, ήχου, εικόνας, οπτικοακουστικού υλικού).
  4. Διεκπεραίωση οποιωνδήποτε διαδικασιών που σχετίζονται με την υλοποίηση, τη δημοσιότητα και την επιτυχή ολοκλήρωση του Έργου.

    Απαιτούμενα προσόντα:

4.1.1.  Για τους Λειτουργούς Μηχανικής Υπολογιστών (θέση #1), (Κλ. Α8):

Ηλεκτρολογική Μηχανική, Ηλεκτρονική Μηχανική, Τηλεπικοινωνίες (Data Communications), Ασφάλεια Συστημάτων Πληροφοριών, Υπολογιστική Μηχανική, Μηχανική Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολο­γιστών ή/και Πληροφορικής (περιλαμβανομένων των Computer Science, Software Engineering, Management Information Systems, Information Technology).

4.1.2.  Για το Λειτουργό Πληροφορικής (θέση #2), (Κλ. Α8):

Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ή/και Πληροφορικής (περιλαμβανομένων των Computer Science, Software Engineering, Management Information Systems, Information Technology) ή/και Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών (Multimedia and Graphic Art), Σχεδιασμό και Εγκατάσταση Ιστοσελίδων Internet, Ηλεκτρονική Απεικόνιση (Electronic Imaging), Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου, Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας και Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίων.

Σημείωση: Ο όρος «πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος» καλύπτει και μεταπτυχιακό δίπλωμα ή τίτλο.

4.2.     Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας, όπως ορίζεται από την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας (http://www.psc.gov.cy/psc/psc.nsf/page31_gr/page31_gr7OpenDocument).

4.3. Ακεραιότητα χαρακτήρα, οργανωτική και διοικητική ικανότητα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία.

4.4.     Οι αιτητές πρέπει να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας ή πολίτες κράτους μέλους της Ένωσης και να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές.

  1. Επιπρόσθετα προσόντα:

Τα πιο κάτω προσόντα μοριοδότησης δεν είναι απαραίτητα για διεκδίκηση της θέσης αλλά αποτελούν πλεονέκτημα για κατάταξη των υποψηφίων με βάση τα μόρια που καθορίζονται. Θα καταρτιστούν δύο ξεχωριστοί κατάλογοι για κάθε θέση (Κ1 για τη θέση #1 και Κ2 για τη θέση #2).

5.1.     Για τις τρεις (3) θέσεις Λειτουργού Μηχανικής Υπολογιστών (θέση #1), (Κλ. Α8), τα προσόντα μοριοδότησης είναι τα ακόλουθα:

5.1.1.  Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών (περιλαμβανομένης της κατοχής Διδακτορικού διπλώματος), ο οποίος αποκτήθηκε από αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό ίδρυμα μετά από σπουδές διάρκειας ενός τουλάχιστον ακαδημαϊκού έτους σε ένα από θέματα της Παραγράφου 4.1.1. πιο πάνω.

5.1.2.  Κατοχή προσόντος στη Διαχείριση Έργων: Επίσημη πιστοποίηση/διαπίστευση σε διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδο διαχείρισης έργου (π.χ. Project Management Professional (PMP), PM2, PMI, Prince2 ή αντίστοιχο).

5.1.3.  Κατοχή επαγγελματικού/ών προσόντος/ων συναφούς/ών με τα καθήκοντα της θέσης: Επίσημη πιστοποίηση/ διαπίστευση σε διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα σε θέματα Δικτύων Υπολογιστών (π.χ. Cisco Certified Network Associate - CCNA ή αντίστοιχου), Πληροφορικής (π.χ. Microsoft Certified Solutions Associate - MCSA - on Windows Server ή αντίστοιχου), Ασφάλειας (π.χ. Certified Ethical Hacking - CEH ή αντίστοιχου), Διαχείρισης Πληροφοριακών Συστημάτων, κ.ά.

5.1.4.  Γενική Επαγγελματική Πείρα: Αποδεδειγμένη μεταπτυχιακή επαγγελματική πείρα (γενική).

5.1.5.  Ειδική Επαγγελματική Πείρα στον τομέα της Πληροφορικής: Αποδεδειγμένη μεταπτυχιακή επαγγελματική πείρα στον Τομέα της Πληροφορικής σε τουλάχιστον ένα από τα πιο κάτω θέματα:

  1. παρακολούθησης, διαχείρισης ή υλοποίησης έργων Πληροφορικής (Ευρωπαϊκών ή άλλων)
  2. διαχείρισης μηχανογραφικού εξοπλισμού
  3. διαχείρισης λογισμικών
  4. διαχείριση δικτύων

ν. παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης.

5.2.Για τη μία (1) θέση Λειτουργού Πληροφορικής (θέση #2), (Κλ. Α8), τα προσόντα μοριοδότησης είναι τα ακόλουθα:

5.2.1.  Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών (περιλαμβανομένης της κατοχής Διδακτορικού διπλώματος), ο οποίος αποκτήθηκε από αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό ίδρυμα μετά από σπουδές διάρκειας ενός τουλάχιστον ακαδημαϊκού έτους σε ένα από θέματα της Παραγράφου 4.1.2. πιο πάνω.

5.2.2.  Κατοχή προσόντος στη Διαχείριση Έργων: Επίσημη πιστοποίηση/διαπίστευση σε διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδο διαχείρισης έργου (π.χ. Project Management Professional (PMP), PM2, PMI, Prince2 ή αντίστοιχο).

5.2.3.  Κατοχή επαγγελματικού/ών προσόντος/ων συναφούς/ών με τα καθήκοντα της θέσης: Επίσημη πιστοποίηση/ διαπίστευση σε διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα σε θέματα Δικτύων Υπολογιστών (π.χ. Cisco Certified Network Associate - CCNA ή αντίστοιχου), Πληροφορικής (π.χ. Microsoft Certified Solutions Associate - MCSA - on Windows Server ή αντίστοιχου), Ασφάλειας (π.χ. Certified Ethical Hacking - CEH ή αντίστοιχου), Διαχείρισης Πληροφοριακών Συστημάτων, κ.α.

5.2.4.  Γενική Επαγγελματική Πείρα: Αποδεδειγμένη μεταπτυχιακή επαγγελματική πείρα (γενική).

5.2.5.  Ειδική Επαγγελματική Πείρα στον τομέα της Πληροφορικής: Αποδεδειγμένη μεταπτυχιακή επαγγελματική πείρα στον Τομέα της Πληροφορικής σε θέματα διαχείρισης Ιστότοπων, Πολυμέσων και Κοινωνικών Δικτύων.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ

ΜΟΡΙΑ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ /ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Επιπρόσθετα Προσόντα

Κα

Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών (επιπέδου μάστερ τουλάχιστον):

■     Για τη θέση #1: σε ένα τουλάχιστον από θέματα της Παραγράφου

4.1.1.

■     Για τη θέση #2: σε ένα τουλάχιστον από θέματα της Παραγράφου

4.1.2.

2

Η κατοχή πέραν του ενός μεταπτυχιακού τίτλου δεν θα λαμβάνεται υπόψη. Ο μεταπτυχιακός ή/και ο διδακτορικός τίτλος θα συμψηφίζονται με μέγιστο τα 2 μόρια.

Υποβολή Στοιχείων: Να υποβληθεί αντίγραφο του/ των τίτλου/τίτλων.

Κβ

Προσόν στη Διαχείριση Έργων (για τη θέση #1 και για τη θέση #2)

1

Επίσημη πιστοποίηση/διαπίστευση σε διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδο διαχείρισης έργου (π.χ. Project Management Professional (PMP), PM2, PMI, Prince2 ή αντίστοιχο).

Η κατοχή πέραν του ενός προσόντος δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Υποβολή Στοιχείων: Να υποβληθεί αντίγραφο του τίτλου/πιστοποιητικού.

ky

Επαγγελματικό/α προσόν/τα συναφές/ ή με τα καθήκοντα της θέσης (Για τη θέση #1 και τη θέση #2)

1

Επίσημη πιστοποίηση/διαπίστευση σε διεθνώς αναγνωρισμένα επαγγελματικά πρότυπα (βλ. σημ. 5.1.3. και 5.2.3.).

Η κατοχή πέραν του ενός προσόντος δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Υποβολή Στοιχείων: Να υποβληθεί αντίγραφο του τίτλου/πιστοποιητικού.

Κδ

Γενική Επαγγελματική Πείρα

2

0,5 μονάδα ανά συμπληρωμένο έτος με μέγιστη εμπειρία τα τέσσερα (4) έτη.

Κε

Ειδική Επαγγελματική Πείρα στον

Τομέα της Πληροφορικής

■     Για τη θέση #1:

Σε θέματα:

  1. παρακολούθησης, διαχείρισης ή υλοποίησης έργων Πληροφο­ρικής (Ευρωπαϊκών ή άλλων)
    1. διαχείρισης μηχανογραφικού εξοπλισμού
    2. διαχείρισης λογισμικών
    3. διαχείρισης δικτύων

ν. παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης.

■     Για τη θέση #2:

Σε θέματα:

i. Διαχείρισης Ιστότοπων, Πολυ­μέσων και Κοινωνικών Δικτύων.

 

1 μονάδα ανά συμπληρωμένο εξάμηνο με μέγιστη εμπειρία τα πέντε (5) έτη.

 

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

16

 Σημειώσεις:

  1. Ο ετήσιος βασικός μισθός θα είναι στην αρχική βαθμίδα της μισθοδοτικής κλίμακας Α8. Με βάση το άρθρο 10 του πιο πάνω Νόμου, εργοδοτούμενος ο οποίος προσλαμβάνεται δυνάμει των διατάξεων του εν λόγω Νόμου απασχολείται με μειωμένη κλίμακα εισδοχής (€22.048) για τους πρώτους είκοσι τέσσερις (24) μήνες από την πρόσληψή του, όπως καθορίζεται στον εκάστοτε ετήσιο σε ισχύ περί Προϋπολογισμού Νόμο. Σημειώνεται ότι η σχετική δαπάνη δύναται να συγχρηματοδοτηθεί από το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
  2. Η διάρκεια απασχόλησης θα είναι μέχρι την ολοκλήρωση του πιο πάνω Έργου, εφόσον κατά την αξιολόγησή του ο εργοδοτούμενος ορισμένου χρόνου κριθεί επαρκής και νοουμένου ότι πληρούνται οι πρόνοιες της παραγράφου (β) του εδαφίου (2) του άρθρου 9 του Νόμου 70(Ι)/2016. Επισημαίνεται ότι εργοδοτούμενοι ορισμένου χρόνου δεν μετατρέπονται σε προσωπικό αορίστου χρόνου.
  3. Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη ανάγκη εκλείψει ή/και το έργο ολοκληρωθεί πριν από τη λήξη της σύμβασης απασχόλησης ή /και η απόδοση του Εργοδοτουμένου κατά την ετήσια αξιολόγησή του κριθεί ως ανεπαρκής, τότε η σύμβαση απασχόλησής του δύναται να τερματιστεί αυτοδικαίως κατ' εφαρμογή των προνοιών των περί Τερματισμού Απασχολήσεως Νόμων του 1967 έως 2016.
  4. Σε περίπτωση που ο/η αιτητής/αιτήτρια επιθυμεί να διεκδικήσει θέσεις σε περισσότερες από μία κατηγορίες, θα πρέπει να υποβάλει ξεχωριστή αίτηση για κάθε κατηγορία (θέση #1, θέση #2).
  5. Κάθε εργοδοτούμενος ορισμένου χρόνου οφείλει να συμμορφώνεται προς τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την εκάστοτε σε ισχύ οικεία νομοθεσία και τις σύμφωνες προς αυτή διοικητικές οδηγίες και εγκύκλιες διαταγές σε σχέση με τα καθήκοντα και υποχρεώσεις που ισχύουν αντιστοίχως για τους δημόσιους υπαλλήλους.
  6. Οι εργοδοτούμενοι ορισμένου χρόνου θα έχουν έδρα τη Λευκωσία στους χώρους του ΥΠΠΑΝ (Κεντρικά Κτίρια ΥΠΠΑΝ - Γωνία Κίμωνος και Θουκυδίδου, Ακρόπολη, 1434 Λευκωσία ή Κέντρο Δεδομένων/Παιδαγωγικό Ινστιτούτο - Μακεδονίας 40, Λατσιά, 2238 Λευκωσία), αναλόγως των αναγκών για τις οποίες θα προσληφθούν. Οι Λειτουργοί (θέση#1 και θέση#2) που θα προσληφθούν δύναται να επισκέπτονται δημόσια σχολεία ανά το παγκύπριο στο πλαίσιο του Έργου.
  7. Οι αιτητές πρέπει να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας ή πολίτες κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές.
  8. Η γενική και η ειδική επαγγελματική εμπειρία πρέπει να είναι μεταπτυχιακή και να αφορά σε περίοδο μετά την απόκτηση του τίτλου σπουδών.
  9. Κανένα κριτήριο δεν δύναται να μοριοδοτηθεί δύο φορές.
  10. Για τη μοριοδότηση της Γενικής και της Ειδικής Επαγγελματικής Εμπειρίας θα πρέπει να υποβληθούν τα ακόλουθα στοιχεία: (α) αναλυτική κατάσταση αποδοχών ανά εργοδότη ανά έτος από την Υπηρεσία Κοινωνικών Ασφαλίσεων και (β) βεβαιώσεις/συμβόλαιο εργοδότη με τις σχετικές λεπτομέρειες (έργα, χρονικές περίοδοι/διάρκεια, καθήκοντα κ.τ.λ.)
  11. Σε περίπτωση υποψηφίων που ισοψηφούν, οι υποψήφιοι θα κατατάσσονται με βάση (i) τη διάρκεια ειδικής επαγγελματικής εμπειρίας, (ii), την κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου, (iii) το βαθμό του Πανεπιστημιακού Διπλώ-ματος ή τίτλου ή ισότιμου προσόντος και σε περίπτωση που εξακολουθεί να υπάρχει ισοψηφία (iv) θα γίνει κλήρωση για την επιλογή των υποψηφίων, στην παρουσία των εμπλεκομένων, αν το επιθυμούν. Οι τελικοί πίνακες υποψηφίων θα δημοσιευτούν στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας και θα έχουν ισχύ όσο διαρκεί το Έργο.
  12. Αναλόγως της σειράς της κατάταξης στους δύο καταλόγους που θα δημιουργηθούν για την κάθε θέση (θέση #1 και θέση #2), θα γίνεται και η πρόσληψη των υποψηφίων για την κάθε θέση για να καλυφθούν οι ανάγκες για το πιο πάνω Έργο.
  13. Σε περίπτωση πρόωρης διακοπής του συμβολαίου των επιτυχόντων, οι θέσεις θα συμπληρώνονται από τους επιτυχόντες κατά σειρά κατάταξης στους σχετικούς πίνακες/καταλόγους υποψηφίων.
  14. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από την ιστοσελίδα του ΥΠΠΑΝ (http://www.moec.gov.cy) την «Αίτηση για Απασχόληση Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου στο ΥΠΠΑΝ - Θέσεις Λειτουργού Μηχανικής Υπολογιστών και Θέση Λειτουργού Πληροφορικής».

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν ξεχωριστή έντυπη αίτηση για κάθε θέση (σε περίπτωση που ενδιαφέρονται για περισσότερες από μία θέσεις), να την/τις υπογράψουν και μαζί με τα απαραίτητα πιστοποιητικά/βεβαιώσεις/στοιχεία, να την/τις αποστείλουν μέσω του Ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή στη Μονάδας ΤΠΕ του ΥΠΠΑν (Γραφείο 117, Κτίριο Α), στη διεύθυνση Κίμωνος και Θουκυδίδου, 1434 Ακρόπολη, Λευκωσία μεταξύ των ωρών 08:30-14:30. Τελευταία ημερομηνία παραλαβής των αιτήσεων είναι η Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022, ώρα 14:30.

Το εμπρόθεσμο της παράδοσης του φακέλου θα βεβαιώνεται από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου.

Τονίζεται ότι εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Αιτήσεις οι οποίες δεν υποβάλλονται όπως περιγράφεται πιο πάνω σε έντυπη μορφή θα απορρίπτονται και δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Το Έντυπο Αίτησης πρέπει να συμπληρώνεται κατάλληλα και να περιέχονται σε αυτό με ακρίβεια όλα τα ζητούμενα, περιλαμβανομένων και των ημερομηνιών απασχόλησης του/της αιτητή/αιτήτριας και να τεκμηριώνονται με τα αναγκαία πιστοποιητικά (αντίγραφο διπλώματος ή πτυχίου, βεβαιώσεις προηγούμενης σχετικής πείρας, κ.ά.). Σημειώνεται ότι τα πρωτότυπα έντυπα ενδέχεται να ζητηθούν για έλεγχο.

Επιπλέον, όσα πτυχία ή/και μεταπτυχιακά είναι σε οποιαδήποτε γλώσσα - εκτός από τα Αγγλικά - θα πρέπει να υποβληθεί πιστοποιημένη μετάφραση στα Ελληνικά.

  1. Κατά την υπογραφή της σύμβασης εργοδότησης, θα πρέπει να υποβληθεί επίσημο έγγραφο στην Ελληνική γλώσσα που να αποδεικνύει καθαρό ποινικό μητρώο, καθώς και το Πιστοποιητικό περί «Πρόληψης και Καταπολέμησης της Σεξουαλικής Κακοποίησης και Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης Παιδιών και της Παιδικής Πορνογραφίας», το οποία εκδίδεται από τις Επαρχιακές Αστυνομικές Διευθύνσεις.
  2. Σε περίπτωση υποβολής αίτησης από υποψήφιους με αναπηρίες, εφαρμόζονται οι διατάξεις του περί Πρόληψης Ατόμων με Αναπηρίες στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (Ειδικές Διατάξεις) Νόμου του 2019 (Ν. 146(1 )/2009). Αιτητές/τριες οι οποίοι καλύπτονται από τις πρόνοιες του προαναφερθέντος Νόμου καλούνται όπως με τα υπόλοιπα πιστοποιητικά που επισυνάπτουν στην αίτησή τους, υποβάλουν και πρωτότυπα πιστοποιητικά των θεράποντων ιατρών τους, στα οποία να περιγράφεται το είδος και η κατάσταση της αναπηρίας τους.
  3. Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 22809505, 22800797/799.



Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










830