ΥΠΠΑΝ για τον θάνατο του Γ. Ιωσηφίδη: Λανίτειο και εκπαίδευση χάνουν ένα προσοντούχο και προικισμένο διευθυντή


Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) με ανακοίνωσή του  «εκφράζει βαθύτατη θλίψη για την πρόωρη απώλεια του Διευθυντή Σχολείου Mέσης Εκπαίδευσης Γιώργου Ιωσηφίδη. Το Λανίτειο Γυμνάσιο με το οποίο συνδέθηκε ιδιαίτερα, αλλά και η εκπαίδευση γενικότερα, χάνουν ένα προσοντούχο και προικισμένο διευθυντή, ο οποίος διακρίθηκε για τον ενθουσιασμό και την αφοσίωσή του στο δημόσιο σχολείο, στους μαθητές/μαθήτριες και στον εκπαιδευτικό κόσμο. Εξίσου πολύτιμη υπήρξε και η συμβολή του Γιώργου Ιωσηφίδη από τη θέση του Προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Διευθυντών Μέσης Εκπαίδευσης Κύπρου. 

Ο εκλιπών υπηρέτησε ευσυνείδητα και με ζήλο την εκπαίδευση και το δημόσιο σχολείο για τέσσερις περίπου δεκαετίες και το τελευταίο διάστημα πάλεψε θαρραλέα με την επάρατη νόσο, φροντίζοντας ταυτόχρονα τα καθήκοντά του απέναντι στο σχολείο. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη σταδιοδρομία του, αφού έφυγε προτού αφυπηρετήσει. Η συνεισφορά του ωστόσο στην παιδαγωγική, στο σχολείο και στο ήθος της εκπαίδευσης παραμένει παρακαταθήκη και σίγουρα θα εμπνέει τους νεότερους εκπαιδευτικούς.

Το Υπουργείο και ο Υπουργός προσωπικά εκφράζουν ευγνωμοσύνη για τις υπηρεσίες και την όλη συμβολή του Γιώργου Ιωσηφίδη στην εκπαίδευση και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1152