Αποτελέσματα και Τελετή Βράβευσης ΙΕ' Παγκύπριου Μαθητικού Διαγωνισμού Ι.Α.Κ. 2021-2022


Διευθυντές/τριες
Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης Γενικής
και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Αποτελέσματα και Τελετή Βράβευσης ΙΕ' Παγκύπριου Μαθητικού Διαγωνισμού Ι.Α.Κ. για τη σχολική χρονιά 2021-2022

Επισυνάπτονται τα αποτελέσματα του IE' Παγκύπριου Διαγωνισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου για τη σχολική χρονιά 2021-2022 και παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε τους μαθητές σας για τις λεπτομέρειες της τελετής βράβευσης.

Η Τελετή βράβευσης του ΙΕ' Παγκύπριου Μαθητικού Διαγωνισμού που διοργανώνει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022, στην αίθουσα τελετών του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Η Τελετή Βράβευσης θα αρχίσει στις 11:00 π.μ. και θα διαρκέσει μία ώρα περίπου. Λόγω του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου, οι συνοδοί γονείς /κηδεμόνες /εκπαιδευτικοί, θα πρέπει να παραμείνουν έξω από την αίθουσα.

Παρακαλούνται οι μαθητές/μαθήτριες που θα παραστούν να παραλάβουν τα βραβεία τους και τις τιμητικές διακρίσεις, να προσέλθουν με την επίσημη στολή του σχολείου τους, το αργότερο έως και τις 10:50 π.μ.

Συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στον ΙΕ' Παγκύπριο Μαθητικό Διαγωνισμό, τους/τις εκπαιδευτικού πουενθάρρυναν και καθοδήγησαν τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό καθώς και τα μέλη των κριτικών επιτροπών.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

                                                               α.α. Γ. Γιάγκου
Δρ Κυπριανός Δ. Λούης                      Δρ Ηλίας Μαρκάτζιης
Διευθυντής Μέσης Γενικής                   Διευθυντής Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής
Εκπαίδευσης                                       Εκπαίδευσης και Κατάρτισης




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2264