Πραγματοποιήθηκε το 3ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο για την Κύπρο


Την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε στη Δημοσιογραφική Εστία της Ένωσης Συντακτών Κύπρου (Λευκωσία), το 3ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες».

Το συνέδριο συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, την Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ) και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών «Ο Εμμ. Παπάς».

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν 35 διδακτικά σενάρια από περίπου 400 μαθητές και εκπαιδευτικούς, από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου, του  Cyprus convention bureau, του Επιμελητηρίου Σερρών και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών «Ο Εμμ. Παπάς».  

Υπεύθυνος για την τεχνική υποστήριξη του Συνεδρίου ήταν ο κ. Ιωάννης Σαμολαδάς, Προϊστάμενος Τμήματος Πληροφορικής της Διεύθυνσης Π.Ε. Σερρών.

Υπεύθυνοι για τη γραμματειακή υποστήριξη του συνεδρίου: Τσανοπούλου Χρυσούλα, διοικητικός υπάλληλος της Διεύθυνσης Π.Ε. Σερρών, Αρετή Δαμαλά, Γραμματεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Σερρών, Πούλιος Ιωάννης, Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Σερρών.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










387