Αποτελέσματα Διαγωνισμού για Αγορά Υπηρεσιών από Εξωτερικούς Συνεργάτες για την ΟΑΠ


Ανακοινώνεται ότι έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας τα αναθεωρημένα αποτελέσματα του Διαγωνισμού ΓΔ 07-22 για Αγορά Υπηρεσιών από Εξωτερικούς Συνεργάτες για το Πρόγραμμα του Υ.Π.Α.Ν. «Ομάδα Άμεσης Παρέμβασης (Ο.Α.Π.)».

Σύμφωνα με τους όρους του Διαγωνισμού, οποιοσδήποτε/οποιαδήποτε από τους/τις υποψηφίους/υποψήφιες θεωρεί ότι η απόφαση της Αναθέτουσας Αρχής τον/την αδικεί, έχει το δικαίωμα:

(α) Να ασκήσει προσφυγή στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών, εντός της ταχθείσας από το Άρθρο 21 του Νόμου 104(Ι)/2010 προθεσμίας, δηλαδή εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της γνωστοποίησης της απόφασης.

(β) Να ασκήσει προσφυγή στο Διοικητικό Δικαστήριο Κύπρου σύμφωνα με το Άρθρο 146 του Συντάγματος μέσα σε προθεσμία εβδομήντα πέντε (75) ημερών, από την ημερομηνία γνωστοποίησης της απόφασης.

Σύμφωνα με την παράγραφο 14.1 (Μέρος Α) των Εγγράφων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του παρόντος Διαγωνισμού, μετά την εκπνοή της προθεσμίας προσφυγής στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών, δικαιούχοι για να τους ανατεθεί Σύμβαση θεωρούνται οι υποψήφιοι/ες που εξασφάλισαν θέση στα τελικά μητρώα ανά επαρχία.

Ο αριθμός των Αναδόχων της Σύμβασης θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες της Αναθέτουσας Αρχής.

Αναθεωρημένα Μητρώα

Απορριφθείσες αιτήσεις




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1090