Τελικά Μητρώα Ειδικοτήτων για Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές στα Μουσικά Σχολεία


Αναφορικά με το πάνω θέμα, το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και (ΥΠΑΝ), σας ευχαριστεί για τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό ΜΕ 03/22 και με βάση το άρθρο 12 (Μέρος Α') ανακοινώνει τα τελικά μητρώα όλων των ειδικοτήτων, τα οποία έχουν επικυρωθεί από το Συμβούλιο Προσφορών του ΥΠΑΝ (Βλ. Πίνακες 1-33). Στα τελικά αποτελέσματα έχουν συμπεριληφθεί οι μοριοδοτήσεις των δικαιολογημένων ενστάσεων, οι οποίες επίσης εγκρίθηκαν από το Συμβούλιο Προσφορών.

Με την παρούσα γνωστοποίηση, οποιοσδήποτε από τους υποψηφίους θεωρεί ότι η απόφαση της Αναθέτουσας Αρχής τον αδικεί, έχει το δικαίωμα:

(α) Να ασκήσει προσφυγή στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών, εντός της ταχθείσας από το άρθρο 21 του Νόμου 104(Ι)/2010 προθεσμίας, δηλαδή εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της γνωστοποίησης της απόφασης.

(β) Να ασκήσει προσφυγή στο Διοικητικό Δικαστήριο Κύπρου σύμφωνα με το Άρθρο 146 του Συντάγματος μέσα σε προθεσμία εβδομήντα πέντε (75) ημερών, από την ημερομηνία γνωστοποίησης της απόφασης.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με το άρθρο 22 του Νόμου 104(Ι)/2010, η προθεσμία για την άσκηση προσφυγής στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών που καθορίζεται στο άρθρο 21(1) του Νόμου 104(Ι)/2010 και η προθεσμία των δύο εργάσιμων ημερών που προβλέπεται στο άρθρο 24(1) του ιδίου Νόμου κωλύουν τη σύναψη της σύμβασης. Δικαιούχοι για να τους ανατεθεί Σύμβαση, μετά την εκπνοή της προθεσμίας προσφυγής στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών, θεωρούνται οι υποψήφιοι που εξασφάλισαν την πιο ψηλή βαθμολογία, κατά ειδικότητα. Ο αριθμός των Αναδόχων της Σύμβασης θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες τις Αναθέτουσας Αρχής και τις επιλογές των δικαιούχων.

Η κλήση των Αναδόχων για υπογραφή συμβολαίων θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη των πιο πάνω χρονοδιαγραμμάτων. Τα συμβόλαια, όπως κάθε χρόνο, θα υπογραφούν κατά την περίοδο έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Τελικά μητρώα




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










767