Ειδοποίηση ανάθεσης σύμβασης Διαγωνισμού για Αγορά Υπηρεσιών στο ΔΡΑ.Σ.Ε.+ ΕΚΤ 13-21


Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι αναφορικά με το Διαγωνισμό για Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές/ριες για τη Διδασκαλία Προγραμμάτων Δημιουργικής Απασχόλησης και Ενισχυτικής Διδασκαλίας στο έργο «Δράσεις Σχολικής και Κοινωνικής Ένταξης+ (ΔΡΑ.Σ.Ε.+)», Αρ. Διαγωνισμού ΕΚΤ13/21, καλεί τους υποψηφίους, που κατέχουν τους αριθμούς/κωδικούς αίτησης που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ να προσέλθουν για ανάθεση της Σύμβασης και υπογραφή της Συμφωνίας, στα σχολεία ΔΡΑ.Σ.Ε.+ της επαρχίας τους, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα τους/τις γνωστοποιηθεί από τους/τις τοπικούς/ές συντονιστές/συντονίστριες των σχολείων τους μεταξύ των ημερομηνιών 09/01/2023 - 13/01/2023.

Η εφαρμογή των Συμφωνιών θα γίνεται βάσει των εκάστοτε Υγειονομικών Πρωτοκόλλων.

Παρακαλούνται όσοι θα προσέλθουν για υπογραφή Συμφωνίας να προσκομίσουν τα ακόλουθα, όπως αυτά ορίζονται στα έγγραφα του Διαγωνισμού:

  1. Δελτίο Ταυτότητος
  2. Συμπληρωμένο το πρωτότυπο έντυπο «Εξουσιοδότηση για πληρωμές από το σύστημα ΗΡΑ». Ο Ανάδοχος πρέπει να υπογράφει μόνο στο πεδίο «Υπογραφή Εξουσιοδοτούντος». Το έντυπο πρέπει να συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο μέρους της κατάστασης του τραπεζικού του λογαριασμού / βεβαίωση από την Τράπεζα, όπου παρουσιάζονται το όνομα της Τράπεζας, ο κάτοχος/δικαιούχος του λογαριασμού και ο διεθνής αριθμός του λογαριασμού του (ΙΒΑΝ – International Bank Account Number) στον οποίο θα κατατίθεται η αμοιβή του. Σε περίπτωση που ο τραπεζικός του λογαριασμός είναι κοινός, τότε πρέπει να αναγράφονται και τα δύο ονόματα και το έντυπο να σφραγίζεται και υπογράφεται από την τράπεζα (όταν αυτό απαιτείται).
  3. ΟΛΑ τα πρωτότυπα πιστοποιητικά όσον αφορά προσόντα και πείρα.
  4. Πιστοποιητικό μη συμπερίληψης στο αρχείο καταδικασθέντων για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης, σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας, το οποίο να έχει εκδοθεί εντός είκοσι (20) ημερών πριν από την υπογραφή της Σύμβασης. Σε περίπτωση που ο Ανάδοχος έχει υπογράψει Σύμβαση με άλλο Πρόγραμμα Αγοράς Υπηρεσιών του Υ.Π.Α.Ν., εντός του σχολικού έτους για το οποίο του έχει ανατεθεί Σύμβαση, τότε δεν απαιτείται η επανέκδοση του πιο πάνω πιστοποιητικού. Στην περίπτωση αυτή, ο Ανάδοχος οφείλει να προσκομίσει φωτοαντίγραφο του πιο πάνω πιστοποιητικού, συνοδευόμενο από υπεύθυνη δήλωση, στην οποία να αναγράφεται, μεταξύ άλλων, το Πρόγραμμα Αγοράς Υπηρεσιών στο οποίο υπογράφτηκε η Σύμβαση και η ημερομηνία υπογραφής της.
  5. Πιστοποιητικό Λευκού Ποινικού Μητρώου, το οποίο να έχει εκδοθεί εντός είκοσι (20) ημερών πριν από την υπογραφή της Σύμβασης. Σε περίπτωση που ο Ανάδοχος έχει υπογράψει Σύμβαση με άλλο Πρόγραμμα Αγοράς Υπηρεσιών του Υ.Π.Α.Ν., εντός του σχολικού έτους για το οποίο του έχει ανατεθεί Σύμβαση, τότε δεν απαιτείται η επανέκδοση του πιο πάνω πιστοποιητικού. Στην περίπτωση αυτή, ο Ανάδοχος οφείλει να προσκομίσει φωτοαντίγραφο του πιο πάνω πιστοποιητικού, συνοδευόμενο από υπεύθυνη δήλωση, στην οποία να αναγράφεται, μεταξύ άλλων, το Πρόγραμμα Αγοράς Υπηρεσιών στο οποίο υπογράφτηκε η Σύμβαση και η ημερομηνία υπογραφής της.
  6. Στην περίπτωση Υπαλλήλων του Δημοσίου, Ημιδημόσιου και ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, άδεια Ιδιωτικής απασχόλησης από την Προϊστάμενη Αρχή.
  7. Στην περίπτωση Εκπαιδευτικών Λειτουργών της Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, πρέπει να εξασφαλιστεί άδεια Ιδιωτικής Απασχόλησης από τον Γενικό Διευθυντή του Υ.Π.Α.Ν. ή να αποδεχθούν γραπτώς τη μετακύλιση μέρους του ωραρίου εργασίας τους και σε απογευματινό χρόνο.

 Τυχόν μη συμμόρφωση με οποιοδήποτε από τα πιο πάνω σημεία θα επιφέρει άμεσα αποκλεισμό και διαγραφή από τον κατάλογο.

Σημειώνεται ότι, σε περίπτωση αναδόχων που αδυνατούν να προσέλθουν κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες , παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τους/τις Τοπικούς/ές Συντονιστές/Συντονίστριες των σχολείων τους για να διευθετηθεί εναλλακτική ημερομηνία υπογραφής Συμβολαίου, εντός δύο (2) εβδομάδων από την ημερομηνία Ειδοποίησης Ανάθεσης Σύμβασης.

Παράρτημα - Καλούμενοι για ανάθεση σύμβασης ΕΚΤ 13-21

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










749