Πραγματοποιήθηκαν στη Βέροια και στη Νάουσα οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Πετοσφαίρισης Λυκείων


Απόλυτα πετυχημένη ήταν η αποστολή της Κύπρου στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες Πετοσφαίρισης Λυκείων που διεξάχθηκαν στην Βέροια και Νάουσα στις 3 και 4 Μαΐου 2023.

Συγκεκριμένα η Κύπρος κατέκτησε την πρώτη θέση στα αγόρια (για πρώτη φορά σε τέτοια διοργάνωση) και την τρίτη θέση στα κορίτσια.

Η ομάδα του Λυκείου Α' Εθνάρχου Μακαρίου Πάφου – Αθλητικό Λύκειο, κέρδισε την πρώτη θέση στον μεγάλο τελικό τη Σχολή Μωραΐτη με 3 - 2 σετ σε ένα συγκλονιστικό αγώνα.

Η ομάδα του The Grammar School Λεμεσού κέρδισε στον μικρό τελικό το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου.

Η Κυπριακή αποστολή άφησε άριστες εντυπώσεις τόσο με την συμπεριφορά όσο και με την αθλητική απόδοση των μαθητών και απέσπασε θετικότατα σχόλια από τους διοργανωτές.

Θετικότατα σχόλια απέσπασε και η αποστολή όσον αφορά το Fair Play όπου στον μεγάλο τελικό αγοριών ο μαθητής του Λυκείου Α' Εθνάρχου Μακαρίου Πάφου Αλέξης Σαββίδης παραδέχτηκε με παρέμβασή του στους διαιτητές ότι η μπάλα ακούμπησε στα δάκτυλά του σε ένα κρίσιμο πόντο και ενώ η αρχική απόφαση των διαιτητών ήταν να δοθεί ο πόντος στην ομάδα μας.

Αποτελέσματα Αρρένων

1η Θέση: Λύκειο Α΄ Εθνάρχου Μακαρίου Γ΄ Πάφος

2η Θέση: Σχολή Μωραΐτη

3η Θέση:3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης

4η Θέση: ΓΕΛ Παραλίας Διστόμου

Αποτελέσματα Θηλέων

1η Θέση: Σχολή Μωραΐτη

2η Θέση: ΙΔ. ΓΕΛ Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

3η Θέση: The Grammar School Λεμεσού

4η Θέση: 11Ο ΓΕΛ Ηρακλείου

Το Υ.Π.Α.Ν. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Διευθυντή και το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας, τους Δήμους Βέροιας και Νάουσας και τους Εθελοντές που εργάστηκαν για τη διεξαγωγή της άρτιας αυτής διοργάνωσης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










697