Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου σε δύο Εκπαιδευτικές Εκθέσεις στην Αθήνα


Τις δυνατότητες εξ αποστάσεως φοίτησης στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) σε πλήθος προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, σε ευρύ φάσμα επιστημονικών πεδίων, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι ενδιαφερόμενοι/επισκέπτες των εκθέσεων «Ημέρες Καριέρας 2019» και «Σπούδασε στην Κύπρο», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η έκθεση «Ημέρες Καριέρας 2019» θα πραγματοποιηθεί στις 12-13 Οκτωβρίου 2019 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, 11854 Γκάζι).

Η έκθεση «Σπούδασε στην Κύπρο», στην οποία συμμετέχουν όλα τα κυπριακά πανεπιστήμια, θα πραγματοποιηθεί στις 13-14 Οκτωβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία (Πλατεία Συντάγματος). Διοργανωτές είναι το Εμπορικό Κέντρο της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, το υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Την τρέχουσα περίοδο και μέχρι τις 6 Νοεμβρίου το ΑΠΚΥ δέχεται αιτήσεις από υποψήφιους διδάκτορες για έναρξη σπουδών τον Ιανουάριο του 2020, δηλαδή το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους. Επίσης, ανοιχτές είναι οι αιτήσεις και για το Πρόγραμμα για τον Απόδημο Ελληνισμό.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










633