ΑΠΚΥ: Δυο ανοιχτές διαλέξεις για την Εκπαιδευτική Ηγεσία


Δύο ανοιχτές εκδηλώσεις για την Εκπαιδευτική Ηγεσία συνδιοργανώνουν το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Επιστήμες της Αγωγής – Κατεύθυνση Εκπαιδευτικής Ηγεσίας και Πολιτικής» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) και o Κυπριακός Όμιλος Εκπαιδευτικής Διοίκησης (ΚΟΕΔ).

Η πρώτη αφορά διάλεξη του δρος Πέτρου Πασιαρδή, Καθηγητή Εκπαιδευτικής Ηγεσίας στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και της δρ Γεωργίας Πασιαρδή, Διευθύντριας Δημοτικού Σχολείου, οι οποίοι την Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019, πραγματεύονται το θέμα «School Leadershipand PedagogySearching for the right cocktail mix» και παρουσιάζουν τις σύγχρονες τάσεις στην αποτελεσματική σχολική ηγεσία. Η διάλεξη θα αρχίσειστις 15.00 μ.μ.

Το ζήτημα της ισότητας των φύλων στα σχολεία και την ευθύνη των διευθυντών για την αποτελεσματική προώθησή της πραγματεύεται η δεύτερη εκδήλωση με τίτλο «Gender - aware leadership - to see patterns, missed opportunities and to face resistance». Ομιλήτριες είναι οι Dr Eva Amundsdotter και Dr Pia Skott, καθηγήτριες στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης, οι οποίες μεταφέρουν τις εμπειρίες τους και τις τελευταίες τάσεις από το εκπαιδευτικό σύστημα της Σουηδίας. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης τις 18.00 μ.μ.

Οι δύο εκδηλώσεις είναι ανοιχτές για κάθε ενδιαφερόμενο εκπαιδευτικό, ακαδημαϊκό, τεχνοκράτη και πολίτη και θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα. Θα λάβουν χώρα στο ξενοδοχείο SEMELI, στη Λευκωσία (αίθουσα "Europi-Danae").




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










753