12η (ΧΙΙ) Τελετή Αποφοίτησης 2018-2019 Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου


Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) διοργανώνει την ΧΙΙ Τελετή Αποφοίτησης για τοακαδημαϊκό έτος 2018-2019, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019,στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Οι φοιτητές της Σχολής Οικονομικών Επιστημών & Διοίκησης θα αποφοιτήσουν στις 13:30 και οι φοιτητές της Σχολής Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών και της Σχολής Θετικών & Εφαρμοσμένων Επιστημών θα αποφοιτήσουν στις 19:00.

Το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 περάτωσαν με επιτυχία τις σπουδές τους 860 φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων του ΑΠΚΥ. Στην Τελετή θα λάβει τον ανώτατο ακαδημαϊκό τίτλο ένας (1) νέος διδάκτωρ. Την ακαδημαϊκή αριστεία των αποφοίτων του ΑΠΚΥ και του έργου του ευρύτερα, επικροτούν και επισφραγίζουν με χρηματικά βραβεία αριστείας ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και δημόσιοι και ιδιωτικοί οργανισμοί, φορείς και επιχειρήσεις.
Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμούς εκπρόσωποι του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, της Βουλής των Αντιπροσώπων, του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πολιτισμού και ο Πρύτανης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Σωκράτης Κάτσικας.

Η είσοδος στην αίθουσα της Τελετής επιτρέπεται μόνο σε κατόχους πρόσκλησης. Η Τελετή θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω του συνδέσμου https://goo.gl/1HArNa




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1032