ΑΠΚΥ: 6ο Διεθνές Συνέδριο «Σταυροδρόμι Γλωσσών και Πολιτισμών» (CLC6)


Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Κύπρου, σε συνεργασία με το Πολύδρομο συνδιοργανώνουν στη Λευκωσία το 6ο Διεθνές Συνέδριο «Σταυροδρόμι Γλωσσών και Πολιτισμών» (CLC6) με θέμα Πολυγλωσσία, Γλωσσική Ποικιλότητα, Χώροι Γραμματισμού. Το CLC6 θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Κύπρου από τις 23 ως τις 25 Οκτωβρίου 2020.

Κεντρικό θέμα του διεθνούς συνεδρίου είναι η χαρτογράφηση της σχέσης μεταξύ της πολυγλωσσίας, της γλωσσικής ποικιλότητας, των υβριδικών γλωσσικών επιτελέσεων και των εναλλακτικών γραμματισμών. Στο θέμα του συνεδρίου εμπίπτουν έρευνες για τις διάφορες πτυχές της πολυγλωσσίας και της γλωσσικής ποικιλότητας και της θέσης τους στο σχολείου, στο σπίτι και σε εναλλακτικούς χώρους γραμματισμού. Προσκεκλημένες ομιλήτριες είναι η Professor Ofelia Garcia (City University of New York), η Professor Clare Mar-Molinero (University of Southampton) και η Καθηγήτρια Ελένη Σκούρτου (Πανεπιστήμιο Αιγαίου).

Η Επιστημονική Επιτροπή του CLC6 καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να συμμετέχει με παρουσίαση να υποβάλει περίληψη άρθρου ή πρόταση για τη διεξαγωγή εργαστηρίων το αργότερο μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστοχώρο του συνεδρίου:http://cyprusconferences.org/clc6/




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










503