ΑΠΚΥ: Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος (#22) του περιοδικού «δημοσιογραφία»


Σε μια κρίσιμη για τον πλανήτη περίοδο σε όλα τα επίπεδα (γεωπολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό) κυκλοφόρησε το νέο τεύχος (#22) του περιοδικού «δημοσιογραφία», σε συνεργασία με το Columbia Journalism Review, που εκδίδεται από το Advanced Media Institute και τις Μεταμεσονύκτιες Εκδόσεις υπό την αιγίδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ).

Με πλούσια θεματολογία, μεταξύ άλλων, για τις σχέσεις Τουρκίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις γεωπολιτικές εξελίξεις, το μεταναστευτικό και το προσφυγικό, την τεχνητή νοημοσύνη, το νέο μηντιακό τοπίο και με άρθρα και παρεμβάσεις για την τρέχουσα επικαιρότητα στον ιστότοπο του περιοδικού  https://dimosiografia.com/, οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται ψηφιακά για τα επίκαιρα και σημαντικά του 22ου τεύχους.

Ταυτόχρονα και για όσο #ΜένουμεΣπίτι, ενημερωνόμαστε από την ιστοσελίδα του περιοδικού και για θέματα σχετικά με τις επιπτώσεις του κορωνοϊού COVID-19 στη ζωή μας. Για την έντυπη έκδοση του περιοδικού δημοσιογραφία, απαιτείται ετήσια συνδρομή μέσω του συνδέσμου https://dimosiografia.com/register/.

Η έντυπη έκδοση του τεύχους 22 θα κυκλοφορήσει μόλις λειτουργήσουν και πάλι τα τυπογραφεία, με συμπληρωματικό 16σέλιδο/αφιέρωμα στις επιπτώσεις από τον κορωνοϊό COVID-19.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










399