ΑΠΚΥ: «H Ψηφιακή Επικοινωνία στην εποχή του COVID-19: προκλήσεις και ευκαιρίες»


Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) και το www.dimosiografia.com ανταποκρινόμενα στα νέα απροσδόκητα δεδομένα που έφερε στη ζωή μας ο νέος κορoνοϊός Covid-19, εγκαινιάζουν μια σειρά από συζητήσεις με επιστήμονες και επαγγελματίες της επικοινωνίας και της δημοσιογραφίας με γενικό τίτλο «Επικοινωνούμε εν μέσω κορονοϊού» και με κεντρικό θέμα το πώς η κρίση του Covid-19 επηρεάζει τα πεδία της Επικοινωνίας και της Δημοσιογραφίας. Η σειρά θα αναρτάται σε μορφή video podcasts μέσω των YouTube Channels του ΑΠΚΥ και του www.dimosiografia.com και σε μορφή audio podcasts μέσω του www.dimosiografia.com.

Η πρεμιέρα των πρώτων τριών επεισοδίων με τη Δρα. Λήδα Τσενέ, Σύμβουλο Επικοινωνίας και διδάσκουσα στο ΜΠΣ «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του ΑΠΚΥ της σειράς έχει τίτλο:

«H Ψηφιακή Επικοινωνία στην εποχή του COVID-19: προκλήσεις και ευκαιρίες»

Ποιες είναι οι αλλαγές που φέρνει μια μεγάλη κρίση, όπως αυτή που βιώνουμε τώρα, στην αλληλεπίδραση κοινού και brands; Πώς καταφέρνουμε να διατηρήσουμε το κοινό μας; Πώς διαχειριζόμαστε επικοινωνιακά την κρίση; Πώς αλλάζει το περιεχόμενο των social media και πώς μπορούμε να προστατευτούμε από όλα όσα διαβάζουμε; 

Τη Δευτέρα, 30 Μαρτίου στις 20.00 η Λήδα Τσενέ συζητά με τον Παναγιώτη Αρωνιάδη, New Media Director του ΠΑΟΚ, υπεύθυνο για την πολυβραβευμένη ψηφιακή στρατηγική του συλλόγου, για τις νέες προκλήσεις στη διαχείριση του κοινού υπό το πρίσμα του κορονοϊού.

Παρακολουθήστε ζωντανά μέσα από την πλατφόρμα Zoom συνδεόμενοι στο παρακάτω link: https://zoom.us/j/851148078

Την Παρασκευή, 3 Απριλίου στις 20.00 η Λήδα Τσενέ συζητά με τον Μανώλη Ανδριωτάκη, δημοσιογράφο και συγγραφέα, για τον πολύπλοκο κόσμο των social media και για θέματα μηντιακού εγγραμματισμού και fake news σε εποχές κρίσης. 

Παρακολουθήστε ζωντανά μέσα από την πλατφόρμα Zoom συνδεόμενοι στο παρακάτω link: https://zoom.us/j/676300832

Τη Δευτέρα, 6 Απριλίου στις 20.00, η Λήδα Τσενέ συζητά με την Ναταλία Κατηφόρη, Director της Opus Integrated Communication, για τα βήματα μιας στρατηγικής διαχείρισης επικοινωνιακής κρίσης και για θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού (digital transformation).

Παρακολουθήστε ζωντανά μέσα από την πλατφόρμα Zoom συνδεόμενοι στο παρακάτω link: https://zoom.us/j/809116201   




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










732