Τηλεδιάλεξη ΑΠΚΥ: Μουσείο Κοτσανά: Η τεχνολογία αιχμής της αρχαιότητας συναντά το σήμερα


Με σκοπό την ανάδειξη των τεχνολογικών επινοημάτων των αρχαίων Ελλήνων και την ευκρινή παρουσίαση της ιστορίας ανά τον κόσμο πορεύεται το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά. Στα μυστικά των αρχαίων προγόνων μας θα μας μυήσει η Διευθύντρια του Μουσείου, Ασημίνα Μητσομπόνου, και την ιδιαίτερη αυτή εμπειρία, αφού #ΜένουμεΣπίτι, θα να απολαύσουμε την Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020 στις 19:30, στην ανοικτή στο ευρύ κοινό τηλεδιάλεξη με τίτλο«Μουσείο Κοτσανά: Η τεχνολογία αιχμής της αρχαιότητας συναντά το σήμερα».

Την τηλεδιάλεξη οργανώνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ελεύθερα, από τον δικό σας χώρο, μέσω των εργαλείων Τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ στον σύνδεσμο https://bit.ly/2UrKeBq.

Η Ασημίνα Μητσομπόνου είναι Σύμβουλος Πολιτιστικής Διαχείρισης και απόφοιτη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη» με προηγούμενη εμπειρία στον χώρο του project management. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










615