Το πρόγραμμα τηλε-εκδηλώσεων του ΑΠΚΥ 7-13 Δεκεμβρίου 2020


Το πρόγραμμα  τηλε-εκδηλώσεων με ελεύθερη πρόσβαση στο κοινό από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου περιλαμβάνει:

7-13 Δεκεμβρίου 2020

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων από 7 έως 13 Δεκεμβρίου 2020 του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ), του μοναδικού πανεπιστήμιου στην Κύπρο που προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, περιλαμβάνει τηλε-διαλέξεις και διαδικτυακά συνέδρια, με ελεύθερη πρόσβαση για το ευρύ κοινό. Πληροφορίες για όλες τις τηλε-εκδηλώσεις είναι αναρτημένες στον ιστοχώρο του ΑΠΚΥ στη διεύθυνση www.ouc.ac.cy.

  • ·Τηλε-εκδήλωση «Η νέα πραγματικότητα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης: Προκλήσεις για εκπαιδευτικούς και σχολικούς ηγέτες»

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:30

Livelink: https://tinyurl.com/y5udsggc

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Επιστήμες της Αγωγής του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) και o Κυπριακός Όμιλος Εκπαιδευτικής Διοίκησης (ΚΟΕΔ) συνδιοργανώνουν στις 07/12/2020 τηλε-εκδήλωση με τίτλο: «Η νέα πραγματικότητα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης: Προκλήσεις για εκπαιδευτικούς και σχολικούς ηγέτες». Πρώτος ομιλητής είναι ο Δρ. Χαράλαμπος Βρασίδας, εκτελεστικός διευθυντής του ερευνητικού οργανισμού CARDET και Καθηγητής Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα: «Ηγεσία και εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα δημόσια σχολεία της Κύπρου». Δεύτερη ομιλήτρια είναι η Δρ. Άντρη Αβρααμίδου, λειτουργός του Εργαστηρίου Εκπαιδευτικού Υλικού και Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας του ΑΠΚΥ, η οποία θα πραγματευθεί το θέμα:«Ενισχύοντας τη διάδραση και την ενεργό συμμετοχή στα εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών».

  • ·ΔιαδικτυακήΔιημερίδα «Road ecology & Citizen Science: Environmental education through roadkill observation systems»

Τρίτη και Τετάρτη 8 & 9 Δεκεμβρίου 2020

Livelink: https://tinyurl.com/y5qqo2od

Διαδικτυακή Διημερίδα με θέμα «Road ecology & Citizen Science: Environmental education through roadkill observation systems» φιλοξενεί το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) στις 8-9 Δεκεμβρίου 2020 στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «Environmental Education through Roadkills Observation Systems (EnVeROS) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση μέσω των συστημάτων παρακολούθησης θανάτων άγριας πανίδας». 

  • ΔιαδικτυακήΠαρουσίαση Κυπριακών Πανεπιστημίων

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:00

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) θα συμμετάσχει στη Διαδικτυακή Παρουσίαση Κυπριακών Πανεπιστημίωντην Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 17:00-19:00, την οποία συνδιοργανώνουν το υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, το υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, το ΚΕΒΕ και η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα. Εκπρόσωποι του ΑΠΚΥ θα ενημερώσουν το ενδιαφερόμενο κοινό για τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών, το κόστος φοίτησης, τις υποτροφίες και τυχόν άλλες οικονομικές διευκολύνσεις και για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν ηλεκτρονική εγγραφή στο: https://www.studyincyprus.gr/

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










664