ΑΠΚΥ: Προκήρυξη κενών θέσεων Ειδικού Επιστήμονα για πλήρη ή μερική απασχόληση


To Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) δέχεται αιτήσεις ως τις 18 Δεκεμβρίου 2020 για την πλήρωση έως τριών (3) θέσεων Ειδικού Επιστήμονα με πλήρη ή μερική απασχόληση στο ερευνητικό έργο «High Precision Cellular LocalizatiON System» («iLocON»), το οποίο χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η σχετική προκήρυξη με αναλυτικές πληροφορίες για τη θέση είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά στο www.ouc.ac.cy.

Το ερευνητικό έργο «iLocON» έχει στόχο την ανάπτυξη εξειδικευμένων αλγορίθμων και πλατφόρμων εντοπισμού χρηστών κινητικής τηλεφωνίας με υψηλή ακρίβεια. Τα αποτελέσματά του θα υποστηρίζουν υφιστάμενες ή νέες καινοτόμες εφαρμογές που λαμβάνουν υπόψη τη γεωγραφική θέση του χρήστη. Το έργο συντονίζει για το ΑΠΚΥ ο Καθηγητής Σταύρος Σταύρου, Διευθυντής του Ερευνητικού Εργαστηρίου Κυβερνοασφάλειας και Τηλεπικοινωνιών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Μονάδα Έρευνας του ΑΠΚΥ στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο research@ouc.ac.cy ή στο τηλέφωνο 00357-22411692.

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










679