Πρόγραμμα εκδηλώσεων, 8 - 12 Μαρτίου 2021 του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου


Το πρόγραμμα εκδηλώσεων από 8 έως 12 Μαρτίου 2021 του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ), του μοναδικού πανεπιστήμιου στην Κύπρο που προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, περιλαμβάνει τηλε-διαλέξεις με ελεύθερη πρόσβαση για το ευρύ κοινόκαι τη δημόσια υποστήριξη μιας Διδακτορικής Διατριβής.


Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 | 18:00

Τηλε-διάλεξη: «Οικολογικές επιπτώσεις των παγκόσμιων περιβαλλοντικών αλλαγών στα ποτάμια οικοσυστήματα» (4ος Κύκλος τηλεδιαλέξεων Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Μηχανικής Περιβάλλοντος, Χημικής Μηχανικής)»

Οι περιβαλλοντικές αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν σημαντικές επιπτώσεις στις οικολογικές διεργασίες των ποτάμιων οικοσυστημάτων. Η μελέτη και κατανόησή τους είναι πολύτιμο εργαλείο για την αποτελεσματική περιβαλλοντική πολιτική και διαχείριση στον τομέα των υδατικών πόρων. Αυτές ακριβώς τις «Οικολογικές επιπτώσεις των παγκόσμιων περιβαλλοντικών αλλαγών στα ποτάμια οικοσυστήματα»πραγματεύεται η Δρ. Παρασκευή Μανωλάκη, βιολόγος και ερευνήτρια στο Εργαστήριο Διαχείρισης Χερσαίων Οικοσυστημάτων, σε τηλεδιάλεξη που πραγματοποιείται στις 10/03/2021 στο πλαίσιο Σειράς διαλέξεων του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος» του ΑΠΚΥ.

Livelink: https://tinyurl.com/y3t8h2cy


Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 | 11:30 π.μ.

Δημόσια Υποστήριξη Διδακτορικής Διατριβής

Ο υποψήφιος διδάκτορας Χρίστος Ροδοσθένους θα υποστηρίξει δημόσια τη διδακτορική του διατριβή με θέμα «Story Comprehension Using Crowd sourced Commonsense Knowledge» στις 10/3/2021.

Live link: https://tinyurl.com/2kcmcbje


Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021| 19:00

Τηλεδιάλεξη: «Gortyn from Paganism to Christianity in the archaeological record»

Το θέμα «Gortyn from Paganism to Christianity in the archaeological record» πραγματεύεται η Isabella Baldini, Καθηγήτρια Υστερορωμαϊκής & Βυζαντινής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, στη δεύτερη τηλεδιάλεξη του 3ου Κύκλου της Σειράς Διαλέξεων για την Ύστερη Αρχαιότητα με γενικό τίτλο «Όταν ο Κόσμος μας έγινε Χριστιανικός», που διοργανώνει  το Προπτυχιακό πρόγραμμα «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» του ΑΠΚΥ.

Τη Σειρά στηρίζει ο Δήμος Αγλαντζιάς και το Σωματείο Φοιτητών και Αποφοίτων του Προγράμματος.

Livelink: https://bit.ly/3qgKCQi

Στους ενδιαφερόμενους θα χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης μετά από προεγγραφή στον σύνδεσμο https://tinyurl.com/3snmfp9r.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter

171