Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου συμμετέχει στη διαδικτυακή εκπαιδευτική έκθεση «CyprusUniFair 2021»


Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) δίνει το ψηφιακό ‘παρών’ του στη διαδικτυακή εκπαιδευτική έκθεση «Cyprus Unifair 2021», την οποία διοργανώνει η Ακαδημία Ασφάλειας και Άμυνας του υπουργείου Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας μεταξύ 26 και 31 Μαρτίου 2021.

Πρόκειται για μια τρισδιάστατη διαδικτυακή έκθεση στην οποία συμμετέχουν οκτώ πανεπιστήμια, μεταξύ αυτών και το ΑΠΚΥ, με στόχο να «ενημερώσουν», σε ειδικά διαμορφωμένα εικονικά περίπτερα, το ενδιαφερόμενο κοινό για τα προγράμματα σπουδών τους. Προσωπικό του ΑΠΚΥ θα είναι, σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, στη διάθεση του κοινού, μέσω live chat, για εξειδικευμένες πληροφορίες.

Η ηλεκτρονική περιήγηση στην έκθεση πραγματοποιείται σε:

Web: https://lnkd.in/en3hmHx

Android app: https://lnkd.in/ex-zqX5

iOS app: https://lnkd.in/eX3g669

Με δεκαπέντε (15) έτη εξειδίκευσης στην εκπαίδευση αποκλειστικά εξ αποστάσεως, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου(ΑΠΚΥ) προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο την πολύτιμη ευκαιρία να πετύχει την προσωπική και επαγγελματική του εξέλιξη σπουδάζοντας από τον προσωπικό του χώρο και στον δικό του χρόνο. Για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 το ΑΠΚΥ δέχεται, ως τις 25 Μαΐου 2021, αιτήσεις για τέσσερα (4) προπτυχιακά και 21 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, αλλά και αιτήσεις για διδακτορικές σπουδές σε ερευνητικές περιοχές που καλύπτουν οι τρεις Σχολές του: Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών, Θετικών & Εφαρμοσμένων Επιστημών, Οικονομικών Επιστημών & Διοίκησης. Με στόχο την προώθηση της Διά Βίου Μάθησης, όλα τα προγράμματα σπουδών προσφέρουν τις Θεματικές τους Ενότητες (μαθήματα) ως ανεξάρτητες-αυτοτελείς, χωρίς να χρειάζεται εγγραφή συνολικά στο αντίστοιχο πρόγραμμα.

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


146