Τηλε-εκδηλώσεις με από το ΑΠΚΥ: 8-9 Απριλίου 2021


Το πρόγραμμα εκδηλώσεων από 8 έως 9 Απριλίου 2021 τουΑνοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου(ΑΠΚΥ), του μοναδικού πανεπιστήμιου στην Κύπρο που προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, περιλαμβάνει τηλεδιαλέξεις με ελεύθερη πρόσβαση για το ευρύ κοινό.

Πέμπτη 8 Απριλίου | 19:00

Τηλεδιάλεξη: «Τριπαράδεισος και Άβαι: Κοιτίδα των Μακεδόνων στην Άνω Συρία και των Αράβων βασιλέων της Εμέσης»

Τον Θεόδωρο Μαυρογιάννη, Καθηγητή Αρχαίας Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα «Τριπαράδεισος και Άβαι: Κοιτίδα των Μακεδόνων στην Άνω Συρία και των Αράβων βασιλέων της Εμέσης», φιλοξενεί σε τηλεδιάλεξή του στις 08/04/2021 ο 3ος Κύκλος της Σειράς Διαλέξεων για την Ύστερη Αρχαιότητα με γενικό τίτλο «Όταν ο Κόσμος μας έγινε Χριστιανικός», που οργανώνει το Προπτυχιακό Πρόγραμμα «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» του ΑΠΚΥ. Τη Σειρά διαλέξεων υποστηρίζει ο Δήμος Αγλαντζιάς.

Livelinkhttps://bit.ly/3qgKCQi

Εγγραφές για πιστοποιητικό συμμετοχής: https://forms.gle/MnJTrGqVSkVHQGv1A


 Παρασκευή 9 Απριλίου | 19:30

Τηλεδιάλεξη: «Γλώσσες και διαγλωσσικότητα: αντίπαλες έννοιες ή συμπληρωματικά εργαλεία;»

Με ομιλήτρια την Ελένη Σκούρτου, Καθηγήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Πανεπιστήμιο Αιγαίου και με θέμα «Γλώσσες και διαγλωσσικότητα: αντίπαλες έννοιες ή συμπληρωματικά εργαλεία;» συνεχίζεται στις 09/04/2021 ο 2ος Κύκλος τηλεδιαλέξεων «Γλώσσα, Λογοτεχνία, Γραμματισμοί» που διοργανώνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία».

Livelink:https://tinyurl.com/w83nj23j




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










436