Διαδικτυακή Παρουσίαση εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακού Προγρ. «Θεατρικές Σπουδές» ΑΠΚΥ


Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Θεατρικές Σπουδές» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ), το μοναδικό εξ αποστάσεως πρόγραμμα στον ελληνόφωνο χώρο που προσφέρει επιστημονική εξειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο των Θεατρικών Σπουδών, θα παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό, σε δημόσια διαδικτυακή παρουσίαση, την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021. Η παρουσίαση θα αρχίσει στις 18:00 και θα πραγματοποιηθεί μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ, στον σύνδεσμο https://cutt.ly/1vaFZ15.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, το ακαδημαϊκό προσωπικό του Προγράμματος θα ενημερώσει το ενδιαφερόμενο κοινό για τον στόχο, τα γνωστικά πεδία και τις τρεις κατευθύνσεις σπουδών που προσφέρει: (1) Επιβίωση του Αρχαίου Δράματος· (2) Θεατρική Αγωγή και (3) Υποκριτική και Σκηνοθεσία. Θα βρίσκεται, ακόμη, στη διάθεση των συμμετεχόντων, για συζήτηση και απαντήσεις στα ερωτήματα υποψηφίων φοιτητών.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων εισδοχής στο συγκεκριμένο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, αλλά και σε όλα τα προσφερόμενα από το ΑΠΚΥ προγράμματα σπουδών έχει ήδη αρχίσει. Οι αιτήσεις υποβάλλονται διαδικτυακά μέσω του ιστοχώρου του ΑΠΚΥ στο www.ouc.ac.cy ως τις 25 Μαΐου 2021.

 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


122