Tο ΑΠΚΥ συμμετέχει στη Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση Κύπρου «Εκπαίδευση και Καριέρα»


Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), το μοναδικό πανεπιστημιακό ίδρυμα της χώρας που εξειδικεύεται και προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, δίνει δυναμικά το «παρών» στη Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση 2020 «Εκπαίδευση και Καριέρα», η οποία ανοίγει τις πύλες της στον χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2021.

Προσωπικό του Πανεπιστημίου θα βρίσκεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για να ενημερωθεί για την ευέλικτη εξ αποστάσεως εκπαιδευτική μεθοδολογία και τα υψηλής ποιότητας προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σπουδών και επιμόρφωσης που προσφέρει το ΑΠΚΥ σε μεγάλο εύρος επιστημονικών πεδίων. Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι καινοτόμο, σύγχρονο και δημόσιο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα και μια αξιόπιστη επιλογή για όσους αναζητούν ευελιξία στις σπουδές τους, χωρίς τους περιορισμούς που θέτει η συμβατική εκπαίδευση. Αξιοποιεί καινοτόμες τεχνολογίες και πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης, σύγχρονα εργαλεία συνεργασίας και επικοινωνίας, καθώς και διδακτικές μεθόδους κατάλληλες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση ενηλίκων. Στο ΑΠΚΥ οι σπουδές προσαρμόζονται στις ανάγκες των φοιτητών μας.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας της Έκθεσης (είσοδος ελεύθερη):

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021| 10:00 – 20:00

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021| 11:00 – 20:00

 


 

Τη Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση Κύπρου «Εκπαίδευση και Καριέρα 2021» συνδιοργανώνουν το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων και το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου, σε συνεργασία με το British Council Cyprus.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










317