Μέχρι 24 Μαΐου 2022 η υποβολή αιτήσεων για ευέλικτες σπουδές εξ αποστάσεως στο ΑΠΚΥ 2022-2023


   Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), εξωστρεφές, καινοτόμο και εξειδικευμένο στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση, ανοίγει νέους εκπαιδευτικούς δρόμους για όλους, όσοι επιδιώκουν ευελιξία στις σπουδές και προσαρμοστικότητα στις ανάγκες τους. Στο ΑΠΚΥ οι φοιτητές σπουδάζουν από τον προσωπικό τους χώρο, στον δικό τους ρυθμό μάθησης και στον χρόνο που μπορούν να διαθέσουν.

   Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 ολοκληρώνεται στις 24 Μαΐου 2022. Οι τρεις Σχολές του ΑΠΚΥ καλύπτουν περιοχές των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, των Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών και των Οικονομικών Επιστημών και της Διοίκησης και προσφέρουν τέσσερα (4) προπτυχιακά και 22 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, καθώς και διδακτορικά προγράμματα σε διάφορες ερευνητικές κατευθύνσεις. Όλα τα προγράμματα σπουδών στο προπτυχιακό και στο μεταπτυχιακό επίπεδο προσφέρουν τις Θεματικές τους Ενότητες ως ανεξάρτητες-αυτοτελείς, ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να τις παρακολουθήσει χωρίς να εγγραφεί συνολικά στο αντίστοιχο πρόγραμμα.

   Με εξειδίκευση και κύρος στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης αποκλειστικά εξ αποστάσεως, το ΑΠΚΥ αξιοποιεί παιδαγωγικές μεθόδους κατάλληλες για ενήλικες φοιτητές, άρτια Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης, τελευταίας τεχνολογίας εφαρμογές διαδικτυακής διδασκαλίας και μάθησης, εικονικά εργαστήρια και εργαλεία σύγχρονης και ασύγχρονης επικοινωνίας, ώστε το έμπειρο και διεθνώς διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό να προσφέρει αποτελεσματική καθοδήγηση και συνεχή υποστήριξη στους φοιτητές. Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στην ελληνική ή στην αγγλική γλώσσα έχουν διεθνή απήχηση και άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας. Το ΑΠΚΥ προσφέρει ευέλικτες σπουδές με χαμηλά δίδακτρα και εκπτώσεις για διάφορες ομάδες του πληθυσμού (10-100% για ανέργους, μονογονείς, πολύτεκνους, άτομα ΑμΕΑ, απόφοιτους ΑΠΚΥ, κ.ά.).




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










481