Χρηματοδότηση Επιχειρηματικών Προτάσεων μέσω του Ευρωπαϊκού Έργου U-SOLVE


Ευκαιρία χρηματοδότησης καινοτόμων και δημιουργικών επιχειρηματικών προτάσεων προσφέρει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα U-SOLVE, το οποίο πρόσφατα ανακοίνωσε την έναρξη υποβολής προτάσεων (Call for Proposals). Οι χρηματοδοτήσεις αυτές έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για νέες και νέους μεταξύ 24 και 35 ετών, γυναίκες όλων των ηλικιών και νεοσύστατες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται, ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν, στον δημιουργικό τομέα αλλά όχι μόνο. 

Οι προτάσεις οι οποίες θα υποβληθούν πρέπει να στοχεύουν στην ενθάρρυνση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα αστικής αειφορίας και στην εμπέδωση της κατάλληλης κουλτούρας και αλλαγής συμπεριφορών. Απαραίτητο στοιχείο επίσης είναι, οι προτάσεις αυτές να μπορούν να είναι και οι ίδιες βιώσιμες, να αποφέρουν δηλαδή έσοδα σε αυτούς που θα τις υλοποιήσουν, να αποτελούν δηλαδή μία επιχειρηματική πρόταση-ιδέα. Τέλος, οι προτάσεις αυτές πρέπει να αφορούν την αντιμετώπιση των προβλημάτων αστικής αειφορίας του ευρύτερου αστικού ιστού της Λευκωσίας τα οποία ανήκουν στα παρακάτω 3 πεδία

1.  Σχεδιασμός αστικού περιβάλλοντος και συγκοινωνιών

2.    Διαχείριση απορριμμάτων

3.     Πράσινη ενέργεια

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας ENI MED 2014-2020 σε 6 διαφορετικές χώρες της Μεσογείου. Στην Κύπρο οι δύο εταίροι είναι το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ινστιτούτο Κύπρου ενώ ο Δήμος Στροβόλου συμμετέχει ως συνεργαζόμενος φορέας παρέχοντας υποδομή και υποστήριξη για σκοπούς πιλοτικής εφαρμογής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ: https://bit.ly/3ckeBFX  

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ: https://lnkd.in/dv3cF7Jk




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










442