Η θεωρία της προσκόλλησης: η σημασία της παιδικής ηλικίας στη διαμόρφωση υγιών ενήλικων σχέσεων


Ανοικτό τηλεσεμινάριο από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το θέμα «Η θεωρία της προσκόλλησης: η σημασία της παιδικής ηλικίας στη διαμόρφωση υγιών ενήλικων σχέσεων» πραγματεύεται τηλεσεμινάριο της σειράς δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης που διοργανώνει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) κατά το τρέχον εαρινό εξάμηνο 2022-2023.Το τηλεσεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023 στις 17:00 (διάρκεια: 1 ώρα)  μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης του Πανεπιστημίου. Οι καταγραφές όλων των σεμιναρίων της σειράς καθίστανται διαθέσιμες στο κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube, ενώ στους συμμετέχοντες που πραγματοποιούν προ-εγγραφή χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Εισηγήτρια στον κύκλο των ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων είναι η Νάταλυ Λούμπα, Εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του ΑΠΚΥ, που τον διοργανώνει. Στο σεμινάριο στις 01/02/2023, η εισηγήτρια θα μιλήσει για εμπειρίες της παιδικής ηλικίας και πώς αυτές καθορίζουν ή επηρεάζουν τις σχέσεις μας ως ενήλικες. Συγκεκριμένα, θα γίνει εισαγωγή στη θεωρία του δεσμού προσκόλλησης και θα δοθούν συμβουλές για να βοηθήσουμε τον εαυτό μας να βελτιώσει την ποιότητα των σχέσεών του.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) είναι καινοτόμο, δημόσιο και ψηφιακό πανεπιστήμιο με εξειδίκευση στην εκπαίδευση εξ αποστάσεως, το οποίο προσφέρει ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, συνθηκών ζωής, επαγγελματικής κατάστασης και τόπου διαμονής. Συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια ζωής και προσφοράς στο επιστημονικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










512