Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο χαιρετίζει την ανάληψη της ηγεσίας του ΥΠΑΝ από τη Δρα Αθηνά Μιχαηλίδου


«Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία και να είναι σίγουρη ότι το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα είναι αρωγός στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει»

Οι Πανεπιστημιακές Αρχές του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) χαιρετίζουν τον διορισμό της Δρος Αθηνάς Μιχαηλίδου στη θέση της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Η Δρ Μιχαηλίδου, πέρα από την ακαδημαϊκή και επιστημονική της κατάρτιση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία της, έχει πολυετή υπηρεσία και προσφορά σε διάφορες θέσεις στον νευραλγικό τομέα της παιδείας. Διετέλεσε, μεταξύ άλλων, και συνεργαζόμενο εκπαιδευτικό προσωπικό στο ΑΠΚΥ, με ερευνητικά ενδιαφέροντα που άπτονται θεμάτων επαγγελματικής ανάπτυξης και εισαγωγής καινοτομιών στην εκπαίδευση. Σε μια χρονική περίοδο που οι προκλήσεις στον τομέα της παιδείας, ιδιαίτερα στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, είναι πολλές και πολυδιάστατες, το Πανεπιστήμιό μας προσδοκά σε αγαστή συνεργασία με τη νέα Υπουργό, της οποίας η εξαίρετη επιστημονική κατάρτιση στα θέματα της εκπαίδευσης και η αξιοπιστία που συνδέεται με το όνομά της αποτελούν εχέγγυα για το μέλλον της παιδείας του τόπου μας. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία και να είναι σίγουρη ότι το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα είναι αρωγός στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει για την περαιτέρω ανάπτυξη και διεθνοποίηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας.

Με την ευκαιρία αυτή, οι Πανεπιστημιακές Αρχές του ΑΠΚΥ εκφράζουν και τις ευχαριστίες τους προς τον απερχόμενο Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομο Προδρόμου για τη συνεργασία κατά τη διάρκεια της θητείας του και για τη στήριξη του Υπουργείου στην αναπτυξιακή πορεία του Πανεπιστημίου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










941