Παρουσίαση βιβλίων της Στέλλας Αλεξίου


Ο Όμιλος Λογοτεχνίας και Κριτικής σάς προσκαλεί στην παρουσίαση των βιβλίων της Στέλλας Αλεξίου Πίνακας Λέξεων των «Ποιημάτων» της Μαρίας Πολυδούρη & Σχεδίασμα Βιβλιογραφίας (1929-2018) (2019) και για την Πολυδούρη: Ανθολόγηση – επιμέλεια (2020) της Τετάρτης, 20 Οκτωβρίου 2021, Ώρα:19:30.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Λόγου και Τέχνης ΡΟΕΣ, Αρχ. Κυπριανού 79Α, Στρόβολος, Λευκωσία, 2059 Kαλωσόρισμα από την κ. Αντιγόνη Παπαδοπούλου, πρώην Ευρωβουλευτή Χαιρετισμός από την Επίτροπο για την Ισότητα των Φύλων, κ. Ιωσηφίνα Αντωνίου Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής, δρα Λεωνίδα Γαλάζη

Για τα βιβλία θα μιλήσουν Δρ Μανώλης Στεργιούλης, Διευθυντής Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ Κυριάκος Ιωάννου, νεοελληνιστής, διδάσκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Συντονισμός Βασιλική Δ. Λαμπροπούλου, Δρ Νεοελληνικής Φιλολογίας ΕΚΠΑ, Γραμματέας Σύνταξης του περιοδικού Νέα Εστία Ανάγνωση ποιημάτων Μαρίνα Κατσαρή, αφηγήτρια / θεατροπαιδαγωγός Κωνσταντίνα Μενοίκου, ηθοποιός Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπ. Υγείας. Κατά την είσοδο του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης είναι απαραίτητη η προσκόμιση Safe Pass.

Διάρκεια εκδήλωσης 1 ώρα




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










956