Προγράμματα κατάρτισης ανέργων για εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας από ΑΝΑΔ και το Κολέγιο CDA


Η Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ) σε συνεργασία με το Κολέγιο CDA ανακοινώνουν πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής από εγγεγραμμένους ανέργους στο πλαίσιο του Σχεδίου «Προγράμματα Κατάρτισης Ανέργων» για εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας. Σκοπός η παροχή ευκαιριών κατάρτισης στους ανέργους και οι προοπτικές για επανένταξη και καλύτερη ενσωμάτωση των ανέργων στην απασχόληση. Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει 100 ώρες θεωρητική και πρακτική κατάρτιση.

Για κάθε άνεργο που συμμετέχει στο πρόγραμμα καταβάλλονται επίδομα κατάρτισης €500 ανά καταρτιζόμενο για το σύνολο της κατάρτισης καθώς και εισφορές στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, στο Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής και στο ΓεΣΥ. Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν σε όλες τις επαρχίες, ανάλογα με το ενδιαφέρον. Άνεργοι που κατέχουν προηγούμενη εργασιακή πείρα στον ξενοδοχειακό τομέα, τα τελευταία δύο χρόνια έχουν προτεραιότητα.

Υποψήφιοι οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές από 22/06/21 μέχρι 19/07/21 μόνο σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της ιστοσελίδας της ΑνΑΔ www.anad.org.cy.  Πληροφορίες στα τηλ. 26600069 / 22390300 / https://russian.anad.org.cy/




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1366