Τελετή Αποφοίτησης Κολεγίου CDA 2021


 Στις 24 Ioυνίου 2021 διοργανώθηκε η καθιερωμένη Τελετή Αποφοίτησης στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ιδαλίου στην Λευκωσία του CDA College για την ακαδημαϊκή χρονιά 2020-2021, παρουσία εκπαιδευτικών και κοινωνικών παραγόντων της πόλης. 

Στην αποφοίτηση αρχικά απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Κολεγίου κ. Αθανάσιος Χριστοφόρου που επεσήμανε ότι φέτος το Κολέγιο CDA συμπληρώνει 45 χρόνια προσφοράς στην κυπριακή εκπαίδευση με 4 Παραρτήματα Παγκύπρια και 43 αξιολογημένα προγράμματα σπουδών. Παράλληλα συνεχάρη θερμά όλους τους αποφοίτους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Ακολούθως απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Ανώτερος Λειτουργός Εκπαίδευσης Δρ. Γιάννης Κασουλίδης και προσκλήθηκε στο βήμα ο εκπρόσωπος των φοιτητών, ο οποίος αποχαιρέτησε τη φοιτητική του ζωή και ευχαρίστησε τον διευθυντή και τους καθηγητές για τις γνώσεις και τα εφόδια που αποκόμισε για την σταδιοδρομία του. Στη συνέχεια δόθηκαν δύο υποτροφίες σε συνεχιζόμενους φοιτητές εις μνήμην της κας Αθανασίας Χριστοφόρου, ιδρυτικού στελέχους του Κολεγίου και δόθηκε στην κα. Γεωργία Ζαβρίδη τιμητική πλακέτα τιμής ένεκεν εις μνήμην του γιατρού και καθηγητή μας Δρα Χάρη Ζαβρίδη. Έπειτα απονεμήθηκε βραβείο Ηθους και Κοινωνικής προσφοράς στον φοιτητή μας και πυροσβέστη Βαρνάβα Βαρνάβα  ο οποίος έσωσε ζευγάρι συνανθρώπων μας που έπεσαν σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων.

Ακολούθησε η βράβευση και η απονομή πτυχίων σε όλους τους απόφοιτους των προγραμμάτων της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μεταπτυχιακού και Πτυχίου, του πτυχίου Αστυνομικών σπουδών, του Ανώτερου Διπλώματος της Κομμωτικής,  των Γραμματειακών Σπουδών (1,2 και 3 χρόνων), του Πτυχίου της Αισθητικής και Διπλώματος , του Travel and Tourism Administration, και του Information and Communication Technology σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.

Ευχόμαστε σε όλους τους αποφοίτους μας καλή σταδιοδρομία και καλές επιτυχίες.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1512