Το Κολέγιο CDA προσφέρει 16 υποτροφίες στους πυρόπληκτους


Συγκλονισμό και θλίψη εκφράζει το Κολέγιο CDA για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν το νησί μας τις τελευταίες μέρες.  Με αίσθημα ευθύνης έναντι του κοινωνικού συνόλου κι εκφράζοντας συμπαράσταση στους συνανθρώπους μας, το Κολέγιο CDA προσφέρει δεκαέξι υποτροφίες για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022. Πρόκειται για τέσσερις υποτροφίες σε κάθε Παράρτημα του Κολεγίου σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.

Συγκεκριμένα δύο υποτροφίες σε κάθε πόλη για μαθητές που κατοικούν στις πληγείσες περιοχές στις κοινότητες Συκόπετρας, Αρακαπά, Επταγώνειας, Οδού, Μελίνης, Ακαπνού, Οράς, Αγίων Βαβατσινιάς και Βαβατσινιάς (με δικαιολογητικό που να πιστοποιεί την ταχυδρομική διεύθυνση). Καθώς και δύο υποτροφίες σε κάθε πόλη για ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή ή τις οικογένειές τους (*συγγένειας πρώτου βαθμού) και ανήκουν στο δυναμικό του Τμήματος Δασών, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Άμυνας, της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας, των Επαρχιακών Διοικήσεων Λεμεσού και Λάρνακας, της Εθνικής Φρουράς και των Κοινοτικών Συμβουλίων των περιοχών που έχουν πληγεί (με βεβαίωση από αρμόδια αρχή που να πιστοποιεί εργασία τις εν λόγω ημερομηνίες).

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι δικαιούχοι της κρατικής φοιτητικής χορηγίας και δεν ισχύει για υφιστάμενους φοιτητές. Δηλώσεις ενδιαφέροντος στο τηλ 7777 0232 μέχρι 31/08/2021. Αυτές τις δύσκολες στιγμές το Κολέγιο CDA δηλώνει έμπρακτα τη στήριξη του δίπλα στους συνανθρώπους μας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










725