Επαγγελματική αποκατάσταση αποφοίτων Κομμωτικής του Κολεγίου CDA ως Εκπαιδευτριών


Στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Η επαγγελματική αποκατάσταση και οι διακρίσεις των αποφοίτων είναι από τις βασικές μέριμνες του Κολεγίου CDA . Σε αυτό το πλαίσιο η συνέχιση των προσλήψεων μόνο αποφοίτων του Αξιολογημένου Προγράμματος Κομμωτικής είναι σημαντική επιτυχία: οι Χρυσοστόμου Κική και Καραολή Μαρία εργοδοτούνται από τον Σεπτέμβριο του 2021 ως εκπαιδεύτριες Κομμωτικής στις Τεχνικές Σχολές.

 Το Ανώτερο Δίπλωμα Κομμωτικής δημιουργήθηκε από το 2014 με πέραν των 264 φοιτητών το έτος 2020- 2021 για να καλύψει τις ανάγκες του χώρου της κομμωτικής αγοράς δίνοντας έμφαση στην θεωρητική μάθηση, πρακτική γνώση  και απόκτηση δεξιοτήτων σε Ακαδημαϊκή βάση. Επίσης τους δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουν μια εις βάθος γνώση σε επαγγελματικά ειδικευμένους τομείς, όπως το κόψιμο, περμανάντ και βάψιμο ή και σε ευρύτερους τομείς όπως η διοίκηση κομμωτηρίου, το διαδικτυακό μάρκετινγκ και πωλήσεις ή ακόμη και διοίκηση προσωπικού. Σημαντικό είναι να τονισθεί ότι στην τελευταία Επαναξιολόγηση από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) το πρόγραμμα βαθμολογήθηκε με άριστα 10/10.

Διεκδίκησε και συ μια από τις τελευταίες θέσεις για το τμήμα με 20% Μείωση Διδάκτρων για εγγραφές μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2021.

Για  περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, www.cdacollege.ac.cy ή επικοινωνήστε στον παγκύπριο αριθμό τηλεφώνου 77770232.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1166